|
gece terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2024 Saat 21:26 |
hocam 2 çocgumda 8 yaş kız 3 yaş erkek gece ilk uyuduklarında aşırı terliyolar, şimdi evde sıcak ben yatmadan odalarını havalandırıyorum yüm yastıkla yatıuorlar pamuklı pike örtüyorum naylon sentetik yok ama ilk daldıklarında terliuolar, sırtlarında bez havlu koymak zorunda kalıyorum kızım kafadan cok terliyor saçları kıvırcık ve uzun oglumda sırttan? dvir 3 ay üst üste verdim ampul kan baktırıp devam edecektima ama fırsat bulmadık hastalıklar oldu iyleşsinler toparlasınlar verelim kan derken bugünlere geldik kafama takılıyor bu ter işi. günlük dvit damlamı versem kana baktıramadım cunkı
Düzenleyen aleynaaa - 08 Şub 2024 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yasindan sonra; ZATEN her cocugun her sene en azindan 1 defa Dvit3 ampul ICMESI sarttir!
Baktiramazsaniz dahi, her sene 1 ampul icirin, hatta ailecek alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|