|
Boyunda Ağrılı Beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2024 Saat 00:05 |
Hocam kizim 5 yaşında boynunda resimde görünen yerde 1 hafta içinde arada sırada ağrıyor demesinden sonra son iki gündür dokundukca irkilecegi kadar ve boynunu hareket ettirdikce canını yakan dokununca hissettiğim bir beze var. Herhangi bir hastalığı vb bu hafta yoktu. Sanki iğne batıyor gibi aciyor diyor ve çok hafif dokunduğum halde acıdığını söylüyor bazen basının da ağrıdığını söylüyor gün içinde, alın kısmı özellikle. Lenf bezleri konusunda bütün yazılarınızı okusam da bölge olarak lenf bezi ile alakası var mi emin olamadım:( kadir hocam biraz önce de kulağımda ağrıyor dedi. Ne yapmam lazim doktora götürmek istemiyorum 12 yaşındaki kızımı 1 kere bile doktora götürmeden sayenizde büyüttüm size fotoğrafları yolluyorum.
https://dosya.hizliresim.com/yit5GSsYwZt1q2m/preview https://dosya.hizliresim.com/yit5GSsYwZt1q2m/preview Düzenleyen bambambam - 10 Şub 2024 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siradan bir beze, ellemesin!!
|
|
![]() |
|
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu kadar aciyor olmasının sebebi nedir hocam? Yanıtınız için çok teşekkür ederim iyi haftasonlari dilerim.
Düzenleyen bambambam - 10 Şub 2024 Saat 15:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kurcalandiginda olur.. El surmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|