|
Teşekkür |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Bircanege
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bircanege
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TeşekkürGönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 22:02 |
|
merhaba Kadir hocam ben sayfayı yeni keşfettim. Ben doktor değilim ama çocuk gelişimi okudum. Ve aynı zamanda bir anneyim hastanelerde içime sinmeyen çok şey vardı ve bunun üzerine bir çok araştırma yaparken sizi buldum. İnanın artık hastane tıbbına güvenemez oldum tahlil istediklerinde korkar oldum. Çocukta yada kendimde bir anormallik bulup tedavi edecekler diye. Lenf bezleri hakkında ki yazılarınız çok mantıklı geldi kaybolmayan lenf bezlerini bir hastalık olarak adlandırmaları hep soru işaretiydi bende ele gelmesinde hemen doktora gidin denmesi neymiş tek lenf bezi büyümesinde bile kanser yakalanabilirmiş. Aşırı teşhisler neden arttı artık daha iyi anlıyorum. Yıllardır migrenin var dedi bana hastane hekimleri ama bir nörolog emel Gökmen adı hayatımı değiştirdi. Vücut bir bütündür dedi ve baş ağrımın çene eklemi ve diş sıkma yüzünden olduğunu söyledi tedavi oldum çenem ve diş sıkma için ağrı kalmadı. Kimde bu yaklaşımla yaklaşmamıştı ağrılarıma. Ve çene ekleminin hemen altında hipofiz bezi var bu tedavi ile oranın kaplanması artacak ve kolay hamile kalacaksın dedi ve 7 yıl sonra olmayan çocuk oldu çene tedavisi sonrası hamilelik. Evet vücut bir bütündü ve oldu. Lütfen doğruyu söylemekten vazgeçmeyin. Sizlere ihtiyacımız var. Sevgiler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2024 Saat 02:27 |
|
" Ve çene ekleminin hemen altında hipofiz bezi var bu tedavi ile oranın kaplanması artacak ve kolay
hamile kalacaksın dedi " Bir yanlislik olacak! Hipofiz bezi, beyinin, iki yarim kuresinin ORTASINDA bulunur. Cene eklemi ile bir alakasi yoktur!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|