|
Test |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2024 Saat 18:06 |
Hocam 48yas bayan elimde sinir sıkışması iğneli EMG ile teşhis edildi fakat sağ ayaktada yanma üşüme ve altında ağrı vardi nöroloji kan istedi hepsi normal çıktı birde şeker bakalım dedi on oniki saat açlıktan sonra h a1c 5.5 normal
Glukoz tolerans testi 92 İnsülin 7.90 normal çıktı 75gr şekerli su iç dediler iki kere kan saat başı kan ver deyince suyun anca yarısını icebildim siz böyle bakılmaz dediğiniz için aslında bilerek içmedim onlarda normal çıktı birinci 116 ikinci de 74cikti diğer değerlere bakarak insülin direnci veya şeker yok diyebilirmiyiz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle YOK! Illaki cikarmaya calismislar ama bosuna!!
O suhelendikleri arazlar, kronik ve kontrolsuz seker hastalarinda olur! Zaten hicbir konuyu TAM olarak bilmezler!
|
|
![]() |
|
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Hocam sıkıntılarım vücudun değişik bolgelerinde ara sıra segirme olması elde gece uyuşma idi tahlil temiz EMG de elde karpal tünel çıktı ALSden şüphelendi bu son gittiğimde şeker yüklemesi yaparken tek ayağımın taban ve topuk ağrısı olduğunu ara sıra parmaklarda uyuşma ve karıncalanma. Bazen yanma bazen üşüme olduğunu söyledim bana şeker kontrolu dedi sekerin varsa bütün sıkıntılar bundan deriz güzel olur başka birşey gerekmez dedi ama o da yok hocam sizden ricam cahilligime verin ama hangi bölüme gidip ne testi yada goruntuleme yaptiriyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyi bir Noroloji doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Hocam afedersiniz ama bı kaç aydır adette düzensizlik var menopoz dönemine girdim heralde bu sıkıntılar ondan kaynaklı olabilirmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. Kadin-Dogum doktorunuz ile bir gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|