Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - MR hakkinda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

MR hakkinda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MR hakkinda
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 11:47
Kadir hocam merhaba.. Birsey öğrenmek istiyorum müsaadenizle.. oğlum 5 yas parkta kafa arkasına düşeli bugün 5 gün oldu..içim rahat etmiyor bu zamandan sonra MR cektirsem catlak vs olmusmu diye..araz yoksa birsey de yapılmaz diyorsunuz biliyorum..ama birsey oldu mu olmadımi içim içimi yiyor bunu düşünmekten rahat etmek icin.şimdi MR Cektirsem sizinti seklindeki kanama var mi yok mu ve çarpmaya bağlı kist oluşumu olmus mu bu zaman zarfında  belli olur mu..  bunlari ogrenmem icin ne kadar vakit gecmesi gerekiyor...birde hasar gören ve tekrar kaynayan kemik gorunur mu geriye dönük geçmiş dusmeler için.. sanirim tesla 3 en iyi MR Cihazi bir zararı olmaz cektirmenin değil mi hocam.
.
Yukarı Dön
Doğa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Doğa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 14:10
Siz bence çocuğunuza mr çektirmeye gideceğinize kendinize psikiyatriye randevu alın. Zira bu kadar takıntı yapmak hiç normal değil. 4 5 gündür sürekli sizin yazılarınız var. Hocamız bu konuya cevap vermediği halde ısrarla halen soruyorsunuz. 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 14:43
Şuan hocamızdan bilgi almak istediğim konu farklı ama..
Evet farkındayım kendimin de birkaç gündür inanılmaz bir kaygi içindeyim bunu anlamanız mümkün değil.. Ben de istemem tabiki hocamızı meşgul etmeyi.. normal bir dusme şekli olsa sorun yapmayacağım fakat çok sert düştü ve çıkan o ses hala kulağımda.. yaşanmamış varsayacak kadar geniş bir insan olmayı ben de çok isterdim inanın.

Düzenleyen Yeltun - 28 Şub 2024 Saat 14:45
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 17:35
Herkes kötü olan şeylerin hicbirini yaşamamış olmayı cok ister. Sizde öyle evet ama bence siz bendennde betersiniz. Kaygi ve panik konusunda.  Evet hwr anne kaygılı ve paniktir ama sizinki cok.farkli.  istediğiniz kadar Mr cekin tomografi cekin bir şeyi olsaydi nörolojik arazlar gösterirdi kendini. Yillar sonra bi şey cikar mi çıkmaz mi bunu ALLAH dışında kim bilebilir ki?? 
Siz illa ki hoca yemin etsin hicbir seyi yok desin istiyorsunuz. BUDA MÜMKÜN DEĞİL  Olasılıklar ihtimaller üzerine degerlendirlir. Kadir hocada, ona verdigimiz klinik bulgular hasta öyküsü ve tahlillerle bir doktorun yapabileceği en iyi şeyi yapip uzaktan yardımcı olmaya çalışıyor.  Düşmüş bor çocuğun 2 hafta içinde nelerle karsilasacagini nerden bilebilir ki? 
Size nasihatim olsun, KAYGI BELKI HİÇBİR SEYI DEĞİŞTİRMEZ AMA ALLAHA GÜVENİP KORKULQRINI ONA HAVALE ETMEN  COK ŞEYİ DEGISTIRIR.. 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 17:55
Kadir hocam o kadar kıymetli bir hekim ki fikrini almak istedim sadece yoksa  tabiki yakinen muayene olmadan bir araz olmadan kesinlik belirtmek mümkün değil.. bu durumlarla karşılaşan bir hekim olarak sorun ortadan kalkti diyebilmek için muhtemel zaman ne kadardir onu öğrenip bi nebze de olsa rahatlamak istedim..Her cocuk duser tabiki ama bende travma yaratan çocuğumun hiç normal düşmesi yok 1 gün kolu bacağı yarılmış değil her seferinde kafasini vurması beni kaygılı bir kişilik haline dönüştürdü..  yoksa kim hayatını zindana çevirecek kadar kaygılı olmayı ister ki yoksa tamamen başına bir kaza gelmeyen bir insanında yarın ne olacağını tabiki bilemeyiz.

Düzenleyen Yeltun - 28 Şub 2024 Saat 17:57
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 19:16
Kesinlikle öyle cok geçmiş olsun.. ALLAH yardımcınız olsun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117890
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 20:03
Takip edeceksiniz..... Dusmenin ILK gunu yapilanlarin hicbir faydasi olmaz ve sizi yaniltir! 
Ben size HICBIR SEYI GARANTI ETMIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKIP EDECEKSINIZ!! Norolojik arazlar ciktiginda bile, acil bir durum YOKTUR! 
Hasta beyin Cerrahisinde takibe alinir, gerek gorulurse mudahale edilir.
Merak etmeyin, Cerrahi branslarda sahtekarlik (simdilik) YOK! 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 21:07
Evet hocam tabiki garanti diye birsey sozkonusu olamaz hayatımızda hiç bir alan da garantimiz yok zaten haklısınız.. bugün 5.gundu mesela bu takip süreci genel olarak kac günden ibaret oluyor 2 hafta midir yaklaşık olarak yada 2 ay mi mesela..tahmini olarak gördüğünüz vaka lar dan yola çıkarak.bu da son sorum sayın hocam daha fazla değerli vaktinizi almayacağım..  çok tsk ederim saygılar.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.