Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kuru ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kuru ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kuru ates
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 15:33
Kadir hocam iyi günler dün akşam üstü oğlum 18.30 gibi ani bir işeme arkası ateşi çıktı ama başka hiçbir arazi yoktu tüm gece ateşi vardı 38-39 arası ama hiçbir ilaç vermedim bugün kan sayımı yaptırdım boğazının kizardigini  ve sağ kulagininda hafif kizardigini hemen serum baglamamiz gerektiğini söyledi doktor bende önce kan tahlil sonuclarinin çıkmasını sonrasında serum takviyesi yapabileceğimizi söyledim vitamin falan vericeklermis bir sürü tahlil istedi ama cihaz arıza yaptığı için çoğu sonuçları çıkmamıştı sadec hemogram çıktı assya ekliyorum ant verdi resimde görünen fakat mono değeri çok yüksek dedi rsv +covid-influenza varsa değerin çok yükseldiğini söyledi doktor çocuğu ateşli ateşli gezdirdihimiz söyledi tabi bunlar her zaman yapialn konuşmalar saglikcimisin sen hangi tıbbi bitirdin gibi konuşmalar yaşandı şimdi bu sonuçlara göre antibiyotiğe basliyayim mi eve gelince çok halsizdi 1 ölçek Calpol plus verdim yemek yedi ağızda koku var ateşten kaynaklı dil üstü resminide ekliyecegim napmaliyim hocam Ocak ayında influenza gecirdikailecek başka hiçbir arazi yok ha birde bağırsaklari çok hareketli gibi birşeyde söyledi doktor probiyotik kullanın dedi birde özel bı şurup yazdı ama almadım

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 16:07
Hocam diğer sonuçlarda çıkmış ekliyorum hemen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 19:06
Cok enteresan!! Hem sahtekar, hem salak!!  Boylesi zor bulunur! 
1- WBC:6.38 ve bu SALAK hala Antibiyotik veriyor!! 
2- MON% degeri yuksek: Ve bu SALAK: yok Covid, yok RSV, yok Influenza diyor. Gene antibiyotik veriyor!!
Bu hastaliklarin hicbirinde; MON% yukselmez!! Bir tek, bazi Coxsackie viruslarinda yukselebilir.  
3- Belli ki; Enfeksiyoz Mononukleoz hastaligini hic duymamis! Tipik ahmak Turk doktor ozelligi! Herhalde bu
 hastalik Turk Tip Fakultelerinde anlatilmiyor! Kitap da okunmayinca nereden bilsinler? 
4- Sahtekar, bir de hicbir sekilde cocuklarda gerek olmayan Resveratrol vermesi de Sarlatan oldugunun 
ispati! Bahse girerim, HER hastaya tavsiye ediyordur! 

SAKIN: hicbir dedigine inanmayin, hicbir dedigini yapmayin, verdigi HICBIR ilaci da almayin! 
Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. E.M. nedeni ile ates uzun surebilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2024 Saat 19:09
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 19:28
Çok teşekkür ederim Kadir bey hiçbir ilacı almadım zaten size sormak istedim teşekkür ederim tekrardan 

Düzenleyen Haticedmrky - 04 Mar 2024 Saat 19:29
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 19:34
Kulak agrisi OLMAYAN bir cocukta, ASLA " kulaginda sivi" veya "kulak zari kirmiziligi" olamaz! Bu adi Turk
doktor sahtekarliklarina sakin kanmayin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 19:42
O kadar haklısınız ki Kadir bey ben serum istemiyorum dedikçe hasta hasta çocuğu buralarda gezdiriyorsun serum taktirmiyorsun mono değeri rsv-cobid -İnfluenzada çıkar ilk boğazdan şüphelendi değerler o yönde olmayınca mono değeri yüksek bunlardan çıkar demeye başladı artık ben yoruldum bu doktorlarla uğraşmaktan her seferinde kavga edip cikiyorum yakında bütün hastanelere resmimi asicaklar içeri almayın diye Smile
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 22:22
Gitmeyin! Yazilarimi iyi okursaniz, ameliyatlik durumlar haric, hicbir sekilde bu soytarilara gerek olmaz!!
35 sene serbest hekimlik yaptim tek 1 tane hastami bile (ameliyatlat haric) hastaneye yatirmadim.
Gunumuzde: "kulaginda sivi var" diyerek cocuklari  hastanelere yatiriyorlar!
Allahtan Cerrahi branslarda sahtekar cok az. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2024 Saat 22:24
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 13:13
Kadir hocam  oğlum 8 yaşında 30 kilo enfeksiyon mononukleoz teşhisi koymustunuz üstte kan değerli mevcut sizinle iletişim halindeydik ateşi düştü bugün 36.8-37  civarında ishale çevirdi sabahtan beri iki defa yaptı gerçi ishal denmez ama ateşten sonra bebekliginden beri bu şekilde tepki veriyor vücudu fakat boğazı çok ağrıyor kıpkırmızı ve dilinin üstü pas tabaksi halinde antibiotik kullanmam gerekir mi ateş döneminde hiçbir ilaç kullanmadım boğazı yutkunurken zorluk çekiyor kipkirmi beyazlık yok boğazında 

Düzenleyen Haticedmrky - 06 Mar 2024 Saat 14:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.