Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Rutin kontroller
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rutin kontroller

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pürneşe 88 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Rutin kontroller
    Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 14:54
Selamlar hocam,  3.5 yaşında oğlum , rutin kontrole gitmek gerekir mi bu konuyla ilgili fikirlerinizi merak ediyorum,  ikinci olarak da yaklaşık 15 20 gündür bademciginin biri sis , ates pas ağız kokusu olmadı evde takıp ettim sesi hafiften değişti o kadar , aradan 8 10 gun geçti tekrar sadece bademcik sis ses aynı şekilde goturmedim evde takıp ediyorum ilaçsız, yemesi iştahı gayet yerinde. Süre uzun mu uzmana goturmeli mi, çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 19:35
Asi zamani ve Hasta oldugunda gidin! Bu yasta oyle; "Rutin kontroller" veya en sacma olan "Rutin tahliller"
diye bir sey YOK! Anlarim, cocukta, Kistik Fibrosis, Nefrit, Akut eklem Romatizmasi olur, senede bir, veya
6 ayda bir kontrol gidersiniz. Saglam cocuklarda gerekmez. 
Giderseniz, gereksiz yere tahlilere gonderiyorlar.
Laboratuvarlar da; cocuk kan degerleri yanina; "Eriskin Referans Araliklarini" yazip, gonderen doktora kiyak
cekiyor.
Ondan sonra da; doktor olmayan hastaliklari (anemi gibi, enfeksiyon gibi) tedavi etme ayagina sizleri
dolandiriyorlar!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2024 Saat 18:48
Yukarı Dön
Pürneşe 88 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 07:49
Kesinlikle farkındayız hocam iyi ki varsınız doğru yoldayız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.