|
Rutin kontroller |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pürneşe 88 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 14:54 |
Selamlar hocam, 3.5 yaşında oğlum , rutin kontrole gitmek gerekir mi bu konuyla ilgili fikirlerinizi merak ediyorum, ikinci olarak da yaklaşık 15 20 gündür bademciginin biri sis , ates pas ağız kokusu olmadı evde takıp ettim sesi hafiften değişti o kadar , aradan 8 10 gun geçti tekrar sadece bademcik sis ses aynı şekilde goturmedim evde takıp ediyorum ilaçsız, yemesi iştahı gayet yerinde. Süre uzun mu uzmana goturmeli mi, çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asi zamani ve Hasta oldugunda gidin! Bu yasta oyle; "Rutin kontroller" veya en sacma olan "Rutin tahliller"
diye bir sey YOK! Anlarim, cocukta, Kistik Fibrosis, Nefrit, Akut eklem Romatizmasi olur, senede bir, veya 6 ayda bir kontrol gidersiniz. Saglam cocuklarda gerekmez. Giderseniz, gereksiz yere tahlilere gonderiyorlar. Laboratuvarlar da; cocuk kan degerleri yanina; "Eriskin Referans Araliklarini" yazip, gonderen doktora kiyak cekiyor. Ondan sonra da; doktor olmayan hastaliklari (anemi gibi, enfeksiyon gibi) tedavi etme ayagina sizleri dolandiriyorlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2024 Saat 18:48 |
|
![]() |
|
Pürneşe 88 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle farkındayız hocam iyi ki varsınız doğru yoldayız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|