|
Tırnak yapısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eceyuksel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2024 Saat 11:06 |
Kadir hocam el tırnaklarımda dikey çizgiler oluşmaya başladı. Önce bir tanesinde vardı şimdi hepsinde. Neden kaynaklanır şekil bozuklugu
34 yaşındayım çok üşüyorum ellerim ve ayaklarım buz gibi hocam kan degerlerimi yazıyorum Folat 4.6 TSH 0.72 T4 1.13 T3 2.87 D vit 24 Ferritin 26 B12 322 Demir 38 Kızım 8 yaşında 24 kg en son kan değerleri Dvit 22 Ferritin 79 Demir 38 Ldl 35 Kolesterol 96 Bilirubin 0.19 Hgb 12.1 Oğlum 4 yaşında 17 kg Dvit 31 Ferritin 45 Demir 76 Hgb 11.4
Düzenleyen Eceyuksel - 12 Mar 2024 Saat 11:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin tirnaklarinizdaki gorunumun Hicbir onemi yok!
Kizinizda: Anemi yok. Oglunuzda, Hgb alt sinrda, etli gidalarini arttirin. Ilac gerekmez. Her ucunuzde de; D vitamini ANORMAL DUSUK!! Simdi ve 1 ay sonra, birer ampul Dvit3 icin. Temmuz ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|