|
6 yaşındaki oğlumun kan degerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 20:58 |
Merhaba Dr bey
Kan değerleri aşağıda ki gibidir Hemogram Baso 0.7 Mchc 31.4 Mcu 85.7 Pdw 8.6 Mpv 8.8 Baso 0.0710^gl Demir 48.1 25Hidroksi vitamin D 19.8 ng/m/ Acaba demir eksikliğ mii var teşekkürler
Düzenleyen peperutka - 20 Mar 2024 Saat 20:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle; "Sari cizmeli Mehmet aga" tipi sorulara cevap vermiyorum.
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Anlayamadım doktor demir eksikliği demişti sizinde fikrinizi almak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan sayiminin TAMAMINI gonderin!!
Bu degerlerle dunya da bir tek Turk doktorlari Anemi degerlendirir!! D vitamini anormal dusuk! Bir ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 icirin, Temmuz ayinda tekrar olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Eklemedim değerleri ekliyorum onlar kırmızı değil yeşil olunca gerek yok sandım anlayışınız için teşekkürler
Vitamin b12 500 kretinin spotdrar 170.8 Folat 10.8 25 hidrokarbon vitamin d 19.8 Ferritin29.7 Demir 48.1 Demir bağlama 315 Tatlil 18 mart 2024
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bana, Hgb degeri lazim..
Soyle yapalim!!!! Bu yas icin Hgb alt siniri: 11.5g/dL dir. Hgb:11.5g/dL'nin altinda degil ise, anemi yoktur!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Hgb değeri 11.7 2018 erkek ne yapayım sağlık ocağına dediğiniz ilacı yazdıralım
Mi? Tahıl tarihi 18 mart 2024 19 Nisan 2023 Tarihinde yani geçen sene hgb 11 .1 mis aynı dr istemişti o zaman demir eksikliği dememişti kafama takıldı dolayısıyla sizin fikrinizi başvurdum büyük oğlumda da çok yardım ettiniz cunku
Çok ama çok teşekkürler
Düzenleyen peperutka - 21 Mar 2024 Saat 04:23 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi yok!
D vitamini anormal dusuk! Bir ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 icirin, Temmuz ayinda tekrar olcturup bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|