Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hepatit b aşısı tutmuş mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hepatit b aşısı tutmuş mu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hepatit b aşısı tutmuş mu?
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 21:05
 Merhaba Kadir bey
Basikligi düşük diye üç doz aşıyı tekrar  yaptırın demistiniz

Yaptırdık  değer aşağıdadır acaba tutmuş mu, bagisik mi?
Anti hbs 1000.00mu
HBSAG 0.26 S/CO
KOLAY GELSİN 

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120421
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 22:50
Yani ben simdi, eski mailleri tarayacagim, siz bana bu suali ne zaman sormusunuz, onu bulacagim, tahmini 
olarak 3. asinin ustunden ne kadar zaman gecmis, onu tahmin edecegim , ondan sonra da yorum yapacagim!! 

3. asi NE zaman yapildi???
Tahlil NE zaman yapildi? 
Tahlillerin tamamini gonderin. 
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 23:25
Tahlil 18 mart 2024
3.asi 27 Ekim  2023

Düzenleyen peperutka - 20 Mar 2024 Saat 23:27

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 23:26
Bunlarında gerektiğini bilmiyordum özür dilerim zamanınız değerli biliyorum 

<
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 23:35
Evet, bagisiklik olusmus.. Hayat boyu gider. 
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 17:08
Hocam tekrar merhaba
Oğlumun abisi 12 yaşında dogumda 3doz  hepatit b yapmışlardı
Sağlıkla ilgili dosyaları karıştırırken 2019 da yaptırdığım agisiklik testi geçti elime
Değer anti hbs 76.29 pozitif
Hbsag 0.095 co negatif
Düşüş  varsa değerde ona da tekrarlayalım teşekkürler 

<
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 19:18
Simdilik koruyucu seviyede ama hayat boyu surmez! 
Tek doz Hepatit-B asisi (usulune uygun, omuz adelesi ICINE) yapilirsa, hayat boyu koruyucu olur. 
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 19:25
Ne zaman yaptırayım sagolun  

Ve aşıdan sonra tahlilini Ne zaman yaptirayim

Düzenleyen peperutka - 21 Mar 2024 Saat 19:26

<
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.