|
İnsülin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2024 Saat 11:58 |
30 yaşındayım 158 boyunda 54 kiloyum bel çevrem 66cm . Hocam eski tahlillerime bir bakayım dedim ve insülin hormonun yüksek çıkması biraz kafamı karıştırdı. Trigliserid 3 yıl ve 2 yıl önceki tahlillerde 123 mg/dl iken 1 yıl önceki değer 84mg/dl ye düşmüş. Hdl kolesterol seviyesi hep iyi 50 - 60 mg/dl arası. Ldl kolesterol 57 mg/dl kan şekeri ise 85- 90 civarı. HbA1c ise hiç 4.8i geçmemiş. Ama insülin 3 sene öncekinde (2-25) arası olması gerekirken 29 1 yıl öncekinde 20. Açlık insülin mi tokluk mu hatırlamıyorum. 20 olan açlık sanırım 29 olan tokluk olabilir ama yine de yüksek o zamanlar 49 kiloydum işimden dolayı hareketsizlikten 54 kiloya ulaştım 3 4 ayda. Acaba insülin direnci olabilir mi? Zayıflamam gerekir mi 158 boya ideal kilo kaç olmalı
Düzenleyen Doğa - 22 Mar 2024 Saat 13:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zayiflamaniz gerekmez.
Siz kan sekerine bakin, gerisi akademik bilgi olup, halki ilgilendirmez. Sizin icin: 50-60 kilo araligi normaldir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|