|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 21:11 |
Hocam iyi akşamlar, umarım anlatabilirim tarifi tuhaf zor.
35 yaşında kadın, 2cocugum var,kullandığım ilac ,sürekli hastalığım yok şükür. Vücudumun her bölgesinde ;kol ,bacak ,el ,ayak ,sırt ,göğüs..özellikle ayak ve ellerimde sismeyle beraber; isirgan otu değmiş hissi gibi bi anda başlıyor elleme kasıma hissi oluyor.uzun sürmüyor gündüzleri, geceleri ayaklarım ,özellikle topuk kısımda çok oluyor, uykumdan uyandırıyor. Deride döküntü vs başka hiçbir belirti yok. Sanki vücudumda ,deride birsey geziniyor ,bir anda kizisma gibi olup, kaşıiyip ovalayinca geçiyor.giysi rahatsız ediyor gibi,pire geziyorda ısırıyor gibi... Nasıl tarif etsem neye benzetsem bilemedim. Grip oldum 10gun önce kadar,en son2 gün bogaz agrisi ,su anda da sol kulagimda tıkanıklık var ( illiadin damla kullaniyorum) Ne yapsam hangi doktora gidip nasıl anlatsam bilemedim, anlamayacaklar diye düşünüyorum. Umarım anlatabilmisimdir. Teşekkür ederim.
Düzenleyen nisam - 23 Mar 2024 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemek icin, 3 gun; Cataflam50mg gunde 1 tane alin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam,nette baktım ilac için,kalp sıkıntısı için yan etkileri görünüyor, benim bu konuda korkum fazla.kalpte problemim yok aslında psikolojik daha çok.kilom 92.
İlacı okuduktan sonra bile içiyor olma düşüncesi kalp atışlarımı hızlandırdı. Şişme elim ayağımda daha cok ,vücudumda biraz daha az. Aç tok farkeder mi? Neyden supheleniyosunuz hocam? Baktimda sonradan dolorexte bu gruba dahilmis, baş ağrısı için almıştım 2 hafta kadar önce 3 5 gün arayla 2 3 defa kadar.fakat benim bu deri problemim 3 gündür var. Son olarak ilk defa kabak lifiyle ovundum 2 gün arayla 3 4 kez falan ,bunun bi etkisi olabilir mi? Böyle olduğumdan beri de kullanmadım.
Düzenleyen nisam - 23 Mar 2024 Saat 23:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|