Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 21:11
Hocam iyi akşamlar, umarım anlatabilirim tarifi tuhaf zor.
35 yaşında kadın, 2cocugum var,kullandığım ilac ,sürekli hastalığım yok şükür.
Vücudumun her bölgesinde ;kol ,bacak ,el ,ayak ,sırt ,göğüs..özellikle ayak ve ellerimde sismeyle beraber; isirgan otu değmiş hissi gibi bi anda başlıyor elleme kasıma hissi oluyor.uzun sürmüyor gündüzleri, geceleri ayaklarım ,özellikle topuk kısımda çok oluyor, uykumdan uyandırıyor.
Deride döküntü vs başka hiçbir belirti yok. Sanki vücudumda ,deride birsey geziniyor ,bir anda kizisma gibi olup, kaşıiyip ovalayinca geçiyor.giysi rahatsız ediyor gibi,pire geziyorda ısırıyor gibi...
Nasıl tarif etsem neye benzetsem bilemedim.
Grip oldum 10gun önce kadar,en son2 gün bogaz agrisi ,su anda da sol kulagimda tıkanıklık var ( illiadin damla kullaniyorum) 
Ne yapsam hangi doktora gidip nasıl anlatsam bilemedim, anlamayacaklar diye düşünüyorum. Umarım anlatabilmisimdir.
Teşekkür ederim.

Düzenleyen nisam - 23 Mar 2024 Saat 21:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 21:32
Denemek icin, 3 gun; Cataflam50mg gunde 1 tane alin, sonucu yazin. 
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 22:58
Tesekkur ederim hocam,nette baktım ilac için,kalp sıkıntısı için yan etkileri görünüyor, benim bu konuda korkum fazla.kalpte problemim yok aslında psikolojik daha çok.kilom 92.
İlacı okuduktan sonra bile içiyor olma düşüncesi kalp atışlarımı hızlandırdı.
Şişme elim ayağımda daha cok ,vücudumda biraz daha az.
Aç tok farkeder mi? Neyden supheleniyosunuz hocam?
Baktimda sonradan dolorexte bu gruba dahilmis, baş ağrısı için almıştım 2 hafta kadar önce 3 5 gün arayla 2 3 defa kadar.fakat benim bu deri problemim 3 gündür var.
Son olarak ilk defa kabak lifiyle ovundum 2 gün arayla 3 4 kez falan ,bunun bi etkisi olabilir mi? Böyle olduğumdan beri de kullanmadım.

Düzenleyen nisam - 23 Mar 2024 Saat 23:45
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.