|
Gecikmiş konuşma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gecikmiş konuşmaGönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 15:56 |
|
Hocam bu formu 10 gündür kullanıyorum sagolun sorduğum sorulara hep cevap verdiniz ve sizin sayenizde kızım grip oldu ve iburamin zero vermiyorum 28 aylık kızıma bu zamana kadar her grip olduğunda yeri antibiyotik yeri geldi iburamin doktorlar hep yazdı üstüne geçmedi hava kullandık o kadar akıllandım ki geçmişe doğru yazılarınızı okuyunca öncelikle size çok teşekkür ederimm
Hocam kızım 28 buçuk aylık olup belli başlı kelimeleri var anne baba dede diydir(giydir) eyüy (eylül) dedü(betül) dadal(catal) döded(köpek) ababa(araba) cikil( cekil) bugibi kelimeleri tüketiyor ama aktif olarak çoğu şeyi söyleyemiyor çocuk doktorumuz acil dil terapistine gitmeniz lazim böyle olursa çocuk için zaman kaybı dedi . Ben eşim ve kızım yaşıyoruz daha da kimsemiz yok aktif olarak parka çıkartıyoruz ama oyle evimize gelen güden yok 2 yıldır başka şehirdeyiz eşimin işi gereği senede bjr ailelerimiz yanına gidiyoruz kızım dolayısıyla herkese çekimser davranıyor işte çocuk böyle sosyalleşmek kazim acil yoksa otizm olur dedi ama kızımın algıları çok açık ne desem anlıyor kelimeleri türetmeye gayret ediyor çok kafam karıştı çocuk yalnız büyüyor duye otizm olur mu hemen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 22:08 |
|
SAKIN o ahlaksiz sarlatana inanmayin! Cocuklar 4 yas bitmeden konusma mecburiyetinde degillerdir.
" sosyalleşmek kazim acil yoksa otizm olur dedi " Bunu soyleyen, ayni SALAK mi? Ona soyleyin, acip bir kitap okusun! Otizm ASLA sonradan olmaz. Anne karninda olusur. Normal dogupta, 4 yasinda Otizm olmasi diye bir sey YOK! Sacmalamis resmen.. Ama ne yapacaksiniz ki, bu hukumet sirf; her yerlere, (sozum ona) doktor denilen yaratiklari yerlestirmek ugruna, onene gelen her Lise mezunlarini Tibbiyelere doldurursa boyle olur! Sakin bu gibi salak doktorlara kanmayin. |
|
![]() |
|
Emy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 23:05 |
|
Benim kız kardeşim 3 yaşı dolunca konuşmaya başlamıştı. Kızım da geç konuştu. Hiç dert etmedim. Hatta direk cümle kuruyordu. İlk konuşmaya başladığında anne su ver demişti. Hiç unutmam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|