Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Danışma
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 20:09
Merhaba hocam 2 yaşında çocuğum ve dört gündür yüksek ateş var ilk üç gün getirmedim evde atlatmasını bekledim ama kulağım ve karnım ağrıyor deyince doktora getirdim. Doktor kulaklarında sıvı olduğunu söyledi. Kan testlerini de ekledim. Wbc değeri fazla yüksek gibi. Ayrıca yüzü ve göz çevresi de şiş.Doktor antibiyotik(zimaks) ve ibuprofen zero verdi. Cevabınız için şimdiden teşekkürler 

Düzenleyen Fts-gks - 28 Mar 2024 Saat 20:45
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 20:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 00:15
1- Kulak agrilari DAIMA viral durumlarda olur, Antibiyotik gerekmez! 
2- Antibiyotik gerektiginde:
Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi OLUR! 
3- "kulaginda sivi varsa" tedavisi SADECE, Iliadin Damla ile olur! 
5 gun, gunde:2x2'ser damla, her iki burun deliklerine, sirt ustu yatar durumda damlatin.
gerisini okuyun. Her gun anlatiliyor. 
NOT: Sakin sonu: "-cold", "-fort" ile biten ilaclari kullanmayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2024 Saat 00:20
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 01:16
Hocam bu zamana kadar hep sizin dediğiniz şekilde hastalıklarımızı atlattık fakat kan tahlilinde wbc bir de lenfosit yüksek olunca korktum açıkçası. Bir de boğazında iki taraflı sertlik oldu yumuşak değil ama elle tutunca belirgin bir sertlik. Bu tip durumlarda bu durumda normal midir? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 01:23
Bogaz enfeksiyonlarinda, boyunda lenf bezleri irilesebilir.
Eski cevaplarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 17:03
Merhaba hocam yakın zamanda oğlum ateşli hastalık geçirdi. wbc değeri 23e çıktı be kuşakları da çok ağırdı bundan dolayı doktorun vermiş olduğu antibiyotiğe başladım. Bir hafta bu ateş sürdü. Sonrasında ateş bitikten iki gün sonra ayak ve ellerde yoğun olmak üzere döküntüsü oldu. Bu döküntüler neden olmuş olabilir acaba. Antibiyotik mi alerji yaptı. Yoksa geçirmiş olduğu hastalıkla mı alakalıdır. Döküntülerin resmini de ekliyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam 

Düzenleyen Fts-gks - 04 Nis 2024 Saat 17:06
Yukarı Dön
Fts-gks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fts-gks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 17:08
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 18:46
El,Ayak ve Agiz Hastaligi! Antibiyotik gereksizdi!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.