|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 20:09 |
Merhaba hocam 2 yaşında çocuğum ve dört gündür yüksek ateş var ilk üç gün getirmedim evde atlatmasını bekledim ama kulağım ve karnım ağrıyor deyince doktora getirdim. Doktor kulaklarında sıvı olduğunu söyledi. Kan testlerini de ekledim. Wbc değeri fazla yüksek gibi. Ayrıca yüzü ve göz çevresi de şiş.Doktor antibiyotik(zimaks) ve ibuprofen zero verdi. Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Fts-gks - 28 Mar 2024 Saat 20:45 |
|
![]() |
|
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak agrilari DAIMA viral durumlarda olur, Antibiyotik gerekmez!
2- Antibiyotik gerektiginde: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi OLUR! 3- "kulaginda sivi varsa" tedavisi SADECE, Iliadin Damla ile olur! 5 gun, gunde:2x2'ser damla, her iki burun deliklerine, sirt ustu yatar durumda damlatin. gerisini okuyun. Her gun anlatiliyor. NOT: Sakin sonu: "-cold", "-fort" ile biten ilaclari kullanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2024 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
Hocam bu zamana kadar hep sizin dediğiniz şekilde hastalıklarımızı atlattık fakat kan tahlilinde wbc bir de lenfosit yüksek olunca korktum açıkçası. Bir de boğazında iki taraflı sertlik oldu yumuşak değil ama elle tutunca belirgin bir sertlik. Bu tip durumlarda bu durumda normal midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bogaz enfeksiyonlarinda, boyunda lenf bezleri irilesebilir.
Eski cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam yakın zamanda oğlum ateşli hastalık geçirdi. wbc değeri 23e çıktı be kuşakları da çok ağırdı bundan dolayı doktorun vermiş olduğu antibiyotiğe başladım. Bir hafta bu ateş sürdü. Sonrasında ateş bitikten iki gün sonra ayak ve ellerde yoğun olmak üzere döküntüsü oldu. Bu döküntüler neden olmuş olabilir acaba. Antibiyotik mi alerji yaptı. Yoksa geçirmiş olduğu hastalıkla mı alakalıdır. Döküntülerin resmini de ekliyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam
Düzenleyen Fts-gks - 04 Nis 2024 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El,Ayak ve Agiz Hastaligi! Antibiyotik gereksizdi!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|