|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2024 Saat 23:21 |
Hocam merhaba 15 yasindaki oglumun 3-4 gundur ust orta keser dislerinin arkasinda dis eti şiş,dili oraya degdikce aciyormuş.Dislerinde curuk falan da yok,cok iyi bakar.Kenacort merhem 2 kez kullandi ama gecmeyince birakti.Fotografini cekemiyorum oranin.Ne kullanalim hocam?
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Piraldyne sol yemeklerden sonra surun.
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sorumuza zaman ayirip cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim hocam.Siz o kadar haklisiniz ki Turkiye de ne özelde ne de devlette gercekten dogru durust bir saglik çalisanina denk gelmek cok zor.Su an 9 yasinda olan kizimin 1.5 yasinda baslayan bronşiolit maceramiz verilen kortizonlar ve havalar ile her defasinda daha da kötü bir hal alarak,her ay tekrarlayarak ve isim degistirerek artik astim denerek ve hatta bir keresinde yoğun bakimin kapisindan kabul etmedigim icin dönerek 3.5 yaşina kadar devam etti.Cok şükürki sizin yazilarinizi okuyarak diger uyelerinize verdiginiz cevaplarinizi takip ederek kurtulduk bu kisir döngüden.Daha dun 20 yasindaki yegenime 1 haftadir olan geniz akintisindan oldugu o kadar belli olan öksürügü için astim denmiş.Ben artik şaşirmaz oldum ve burada artik durum çok vahim.Arkadasimin cocuguna soguk alginligi ilaci öksuruk surubu(cocukta oksuruk yok) ve antibiiyotik igne recete edilmis.Arkadas neden oksuruk surubu yazdiniz diye sordugunda doktor sen sogansiz salcasiz mi yemek yapiyorsun diye cevap vermis,bu kadar vahim iste durum hocam
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasirdim mi?? Hayir!
Kenan Evren'den beri doktorlarin ustune bu kadar gidilir ve hayatlari zorlastirilirsa, ortalik iste bunlar gibi doktorlara kalir! Teshis koyamadiklari icin; iste boyle "HER derde deva" asure receteler yazarlar. Yazilarimi okuyun ve bunlarin tuzaklarina dusmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|