|
Zature |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gmelek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2024 Saat 19:24 |
Merhaba Hocam? kızım 8 yaşında bir hafta önce 38,5 larda ateş vardı geçmeyince (6.gün) dr orta kulak iltiabi dedi agumentin verdi, ateş 37,5 dan pek düşmedi götürdüm öksürük geçmediği için akciğer filmi çekti filmi alamadım raporu aldım önce hastaneye yatırmak istedi zature dedi , ben ayakta rica ettim çok fazla ilaç verdi sanki gerklimi gerçekten ,şuan ateşi 37, yogun balgamlı ökdürük var keyifsiz , rapor ve ilaçları göndersem yorumlayabilirseniz çok çok memnun olurım , çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Gmelek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler açılmıyor! Önemli değil.
1- Kulak ağrısı olmadan; "Orta Kulak İltihabı" asla olamaz.. 2- Zatürre olduğunda, KESİLİKLE, solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar! 3- Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır! Sakın öksürük ilacı kullanmayın. 4- Antibiyotik gereken durumda: Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabaksı olur. 5- Zatürre oldugunda: WBC: 17'nin üstüne çıkar! Bunlar yoksa, sıradan bir Grip geçiriyor demektir. 6- Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler! Eskiden tamamına "Astım" diyorlardı, şımdi daha karlı olduğu için "Zatürre" diyerek hastanelere yatırıp, aileleri soyup sovana çeviriyorlar! Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hocam film çekildi , ilk dr zature dedi hastaneye yatırmak istedi ben direndim , igne novaser aynı zamanda makrol ve ventolin verdi bugün başka dr a gittim oda filmi görünce makrol ve cortair hava verdi hastaneye falan gerek yok , iğneye hiö gerek yok dedi , filmi size göndermeye çalışıyorum ama beceremiyorum 🙃🙃
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zatürre olduğunda, KESİLİKLE, solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar!
Benim için ÖNEMLİ olan bu bulgu!!
|
|
![]() |
|
Hiç birini mi kullanmım. Öksürük baya yogun hırıltılı ? Son dr daha insaniydi ne hastanesi ne ipnesi diye tepki verince azda olsa güven verdi ? Filmi görmeden de antibiotik yazmadı , normalde sadece hava ve zaditen verecekti filmi görünce makrol ve hava dedi ne yapayım ? Sizin görüşünüz çok önemli benim için , neden türkiye de değilsinizki sanki
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|