Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatma23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti
    Gönderim Zamanı: 19 Nis 2024 Saat 07:13
Merhaba hocam kizim 5 yasinda. Gecen sene krese gittigi icin geniz eti cok buyumustu bende bu snee krese yollamadim ama bu senede bayramda virus kapti. Bogazim agiryor dedi  1 gun ateslendi sicak tutarak hastaligi atlattik. Ama simdi ustunden bir hafta gecmesine ragmen gece yatarken hala tikaniyor.horluyor. Surekli yatagi tekmeliyor huzursuz bir uyki cekiyor surekli uyaniyor. Coldmix de yastigina damlatiyorum. Benim korkum esimi geniz eti ameliyati olmamaya zor ikna ettim. Ama bu cocuk seneye anaokuluna baslicak mecbur ve yine cok hasta olucak ve muhtemelen su an oldugu gibi rahatsiz yatacak. Ekstra yapabilecegim bir sey var mi öğrenmek istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2024 Saat 11:25
" Geniz eti", ET degildir!!! Lenf bezidir! 
Cocuklarda kendi antikorlari olusuncaya kadar hastaliklarla Lenf bezleri mucadele ederler ve buyurler! 
Sakin ameliyat ettirmeyin. Siz hic fakir-fukara veya koylu cocuklarinda, "geniz eti problemi" gordunuz veya
duydunuz mu?? 
Yukarı Dön
Fatma23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 04:39
Merhaba hocam cok haklisiniz. Bayramda bademcigi sisen kizim o gunden beri hizursuz yatiyor. Sabah baya bir buz yedi aksam yatarken farkettim atesi falan yok ama sirt ustu yatarken 6 sn de bir nefes aliyor ve gogus kafesi yanlara dogru asiri genisleyip küçülüyor. Yani atesi olsa zature dicem . Ayni videolarda paylasilan zature nefes alis verisi.aacaba kizim neden boyle nefes alip veriyor .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 09:15
Grip geciriyordur! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmedikleri icin, akliniza gelmemis olabilir. 
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2024 Saat 09:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.