Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
durutrl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durutrl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjimi
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 09:29
Hocam merhaba kızım 9 yaşında Cuma günü hafif baş ağrısı ve hafif ateşi vardı 37.7 en yüksek ateşi.Ertesi gün gayet normaldi bahçe tarzı açık hava bir yere gittik iki bacağının arasında birsey ısırmış gibi 3 4 adet döküntü vardı önemsemediklerini birsey ısırmış diye.Pazar günü gayet normaldi,aksam kısa süreli birden burnu kanadı hemen geçti.Bu sabah uyandiğında yüzünde yok vücudunda yaygın döküntüler vardı.Hocam ne olabilir.Vücudundaki olanlar çok net çıkmamış kırmızılılar kolunda biraz net çıkmış hocam.

Düzenleyen durutrl - 29 Nis 2024 Saat 09:30
Yukarı Dön
durutrl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durutrl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 09:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 10:16
1- Yanaklarinda; "Kelebek kanadi" tarzinda dokuntuler varsa; 5. Hastaliktir, bir sey gerekmez. 
2- Yoksa, Kizamikcik, EBV olabilir, bunlar da virutik olduklari icin, bir sey yapilmaz. 
3- Uzak bir ihtimal, bazi ilaclar da yapabiliyor! Dokuntulerden once ilac aliyormu idi?
Yukarı Dön
durutrl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durutrl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 18:06
Hocam yüzünde az var, başka şikayetimizde yok,herhangi bir ilaç kullanmıyor.Cuma günü hafif ateşle gelince Sambucol verdim 1 bardak suda eritip o kadar.Ben alerji olup olmadığını anlamak için Zyrtec verdim sabah 1 ölçek okuldan geldiğinde biraz sönmüstu ama tamamen geçmemiş.Alerji olabilir mi hocam.Ben sabah 8 de 1 ölçek verdim akşamda versem olur mu yoksa yarın sabah tekrar 1 ölçek vereyim mi?42 kilo 1.40 boylarında hocam.Dün bir düğünde kuru pasta ve küçük bir dilim düğün pastası yemişti o kadardan olabilir mi hocam şimdi aklıma geldi.

Düzenleyen durutrl - 29 Nis 2024 Saat 18:40
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 18:51
5. Hastalik.
Yukarı Dön
durutrl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durutrl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 23:24
Hocam tekrar rahatsız ediyorum.Karşıma kızıl ile ilgili bir resim çıktı ve kafam karıştı hocam atlamış olamamak için tekrar yazıyorum.Hocam size yazmıştım Zyrtec verdim diye.İlacı verdim okula gitti 2 saat sonra öğretmen resim attı karın kısmındakiler geçmişti kollarında bacak aralarındakiler birleşmiş gibiydi hala yoğundu.İyi geldi diye akşamda 1 ölçek verdim yatırdım biraz daha azalmıştı sabah..Bugün okuldan aradılar çok kaşınıyor ve yanıyormuş diye hemen gittim döküntüler belli belirsiz kalmıştı dr götürmekten vazgeçtim.Hocam boğazım ağrıyor demedi Cuma günü 37.7 ateş 1 kere oldu bir daha olmadı,genel durumu iştahı iyiydi.Hocam zyrtec baskılamıs olabilrmi o kafama takıldı.Dilinin resmini atacağım hocam.Döküntüler Pazartesi başlamıştı.Kızıl olsa bu şurupla duzelirmiydi hemen .Birde yüzünde tokat yemiş gibi bir döküntü olmadı hocam. 

Düzenleyen durutrl - 01 May 2024 Saat 00:04
Yukarı Dön
durutrl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durutrl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 23:29
Bu resimde şurup verip okula gönderdim 2 saat sonraki resmi.İlk resimler yukarıda ilk size sorduğumda atmıştım zaten karşılaştırma yaparsınız belki diye atıyorum hocam.  
Yukarı Dön
durutrl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı durutrl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2024 Saat 00:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.