|
Ağız içi aft |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.dgnr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 18:22 |
Mrb hocam. 4 yaş kızım 3 gün önce dirençli olmayan ateş yükselmesi yaşadı müdahale etmedim kendiliğinden düştü agız içi damak iç dudak boğaz çevresi aft oluştu doktora götürdüm klamoks başladı onu da içmediği için bugün başka doktora götürdüm antibiyotiğe gerek olmadıgını söyledi asla birşey yiyip içimiyor aftoral sprey verdi fakat dil üstü beyaz tabaka lı duruyor ne yapmalıyım teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Avuc ici ve ayak tabanlarinda dokuntu varsa.: El.Ayak ve Agiz hastaligi dir! Viral oldugu icin bir sey yapilamaz.
2- Bunlar yoksa; Herpangina dir, yemeklerden sonra; Tuzlu su ile agiz calkalayin ve Yaralarin ustune, Piraldyne sol surun.
|
|
![]() |
|
E.dgnr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam bugün el bileklerininn iç kısımlarında kola doğru kırmızı isilik gibi döküntüler oluştu fazla yok el ayak hastalığını bu kadar hafif ateşle atlatabilir mi sadece boğazda ağır seyrediyor daha önce 6. Hastalık olduğunda 4 gün inatçı ateşi olmuştu. Bogazında ki yaralarda hiç gerileme olmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|