|
kulak agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2024 Saat 20:09 |
hocam antibiyotik gereken durumlrı biliyoruz artık sayenizde dilde pas koku ateş üçlüsü buna istinaden 2 hafta önceki kızımın ateşi öksürğü bogaz agrısbı antibotksiz atlattık sanıyoduk ki öksürük cok siddetlenince 3 gün verdim cınku iyleşmiş gibi yapıp tekrar ateş ve şiddetli
öksütük başlamıştı ama sora vazgeçtim kestim ilacı.burun akıntısı başladı tabiki öksürüğü devam ediyordu arada ama iştah halsizk bitmişti. 1 hafta okula gitti bugün kulak agrısından ortalıgı yıktı. hemen illadin ve calpol verdim yarım saate rahatladı. ateşi cıktı ve yatıyor 8.5 yasında cok sık kulak agrısından ötürü geçen sene tüp takıldı geniz et alındı. 1 sene sonunda tüp alındı geçen ay ve doktoru geniz eti tekrar büyümüş dedi 8.5 yasında nasıl büyür 7 yasınsa aldırdık devamlı kulaga vurdug ve hiş iyleşemedipi için bazen oluyor dedi. napıcam bilmiorum suan doktor geçen sefer antibotik kullanmadıgım içi kulağa vurdugunu söylüyor ama burdaki yazılarda çok okudum kullanıp yine kullanmak zorunda döngüge giren. suan ateşli kulak agrısı öksürük burun akımtısı var. napıcam bilemiyorum. illadin 2 kez 2 damla şeklinde devam edicem hocam doktoru alerjik die bi sprey vermişti burun acaba o mu cocugu bu hale getirdi 2 ay kullanı ama düzenli değil. karman corman yazdım ama beynim karman corman cocuk 9 yasına gelecek hala geniz eti nasıl büyür. tüp cıkar cıkmaz grip hemen kulağa vurdu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapılanların tamamı şarlatanlıktır.
Senelerdir bu şarlatanlıkları anlatıyorum. İlgili makale ve Forum yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhabalar
ateş ve kulak agrısı 1 aydır geçmiyor antibiyotik başladık sonra pişman oldum bıraktık 3 gün sonra ateşlendş ve yine kulak agrısyla uyandı illadin bu süreçte kullanıyorduk sonra yine gitmek zorunda kaldık sıcak havlu vs koyduk hiç bişey etki etmedi ateş ve kulak agrısı bu sefer ilaco yarım bırakrıgınız için dedi doktor ve 10 güne tamamlayın dedi ama ben 3 gün önceden kullandı die 7 de bıraktım cocukta iyiydi zaten hafif duymuyordu tıkalı gibi dedi sakız çignetiyodum. 5 gün sonra gece ateş ve kulak agrısyla uyandı bu sefer yine antiboşk yazdı doktor ne yapmak gerekiyor? bunsefer 10 güne tamamlayalım mı? bu kulak agrısı döneminde illadini antibiyotşk versem bile bırakmadım 3 gün olcak sekilde sabah akşam 2,3 damla damlattım burnuna.cold mix hep yakaısna damlattım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bir daha sorarsaniz blokluyacagim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|