|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2024 Saat 02:51 |
Doktorların tuzağına düşüp öksürükten dolayı 5 6 ay astım ilacı kullanıp bıraktıktan ne kadar sonra kortizon etkisi geçer vücüd eski haline ne kadar sürede döner?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlacın etkisi, Prednisolonlar için 15 dakika-2 saat arası, Dexamethazonlar da 48 saattir.
Dokulardaki değişimlerde, 1-2 haftada düzelir. Astım ilaçları ile, Kortizonlu ilaçlar farklıdır!
|
|
![]() |
|
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Ventolin fludalt onceair bu 3üni kullanıldım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 hafta sonra bir şey kalmaz. Yanlız; bunları kullandığınız için bir enfeksiyon yerleşti ise, o durum farklıdır!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
O durumda ne yapmam lazım uzun süredir eklem ağrıları var hiç geçmiyor ve galiba geniz akıntısı da var birde dışarı çıkınca hava sıcak da soğuk da olsa burnum hemen akıyor.Çok çabuk yoruluyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Ek olarak bu ilaçları kullanmadan çok sağlıklıyım şimdi tüm sistemim bozulmuş gibi hayatım boyu sindirim sıkıntısı yaşamamıştım arada yaşamaya başladım geniz akıntısı hiç olmazdı şimdi sürekli var sol göğsümde bazen hırıltı ya sebep oluyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ara ara sıcak buhar uygulayın. Proteinli beslenmeye gayret edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|