|
Alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
murat193
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AlerjiGönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 09:07 |
|
Hocam merhaba arkadaşın 10 yaşındaki oğlunun bir iki ay kadar bir müddet gel git şeklinde devam eden karın ağrıları vardı. Geçenlerde alerji testleri yapılmış, yumurta tavuk gibi daha bir çok şeye alerjisi çıkmış. Aşağıdaki ilaçları 2-3 ay kullanın demiş, size sormak istedim. https://hizliresim.com/rfkk0vz
|
|
![]() |
|
murat193
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 09:09 |
|
Resim düzgün çıkmamış. Zespira, zyrtec ve flixotide
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 10:25 |
|
Türk doktorlarına bakarsanız, onlara göre BÜTÜN hastalıkların sebebi; Allerji dir!
1- Hiçbir allerji "karın ağrısı" yapmaz! Allahın geri zekalısı! 2- Türk doktorları, her türlü şikayete Astım tedavisi verirler. Verilen ilaclar: Zespira: Astım nöbetlerinin arasını açmaya yarayan bir ilaçdır. Astım nöbeti esnasında KULLANILMAZ! Türk doktorları bunu bile bilmezler! Flixotide; Kortizonlu sprey, Astım krizlerinde verilir. Hangi kafa yapısı ile verilmiş anlamak mümkün değil! Zyrtec: Allerji ilacı! Bunların HİÇBİRİNİ kullanmayın. Bu şekil ağrılar barsak solucanları ile olabilirler. Ayrıca, barsak solucanları allerjik reaksiyon da verirler. Andazol şurup; bugun 2 ölçek (=20ml) 2 hafta sonra tekrar 2 ölçek verin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|