|
Parmak emme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2024 Saat 22:09 |
Merhaba Hocam 12 yaşında erkek çocuk bebekliginden beri parmak emme var. Bu durum dişlerde de sorun yaratıyor. Tırnak yeme derilerini yolma da söz konusu.Ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Cocuk Psikiyatristine danisin.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni durum bende vardi suan 36 yasindayim liseye 1 de tamamen parmek emme bitmisti geceleri hatirliorum agzimda bulurdum parmagimi uzulurdum hep boylemi olacak diye hazirlik okudum ve lise 1 de biranda bitti parmak emme. Tirnak yemede vardi oda ozaman bitti artik utaniyordum cunku parmaklarim oyle olunca onuda birakmistim. Oglunuzda birakir insaallah emme degisik durum gercekten neden kaynaklaniyor bilemiyorumda
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
Doğduğundan beri emiyor gerçekten dediğiniz gibi farklı bir konu
Düzenleyen denijj - 16 May 2024 Saat 11:43 |
|
![]() |
|
İnterneten bakıyorum kaygılı kendisini güvende hissetmeyen stresli çocuklarda oluyormuş siz oyle miydiniz?bende de tırnak yeme alışkanlığı var benden görmüş olabilir başlarken. Mutlu bir bebekligi oldu aslında biraz evhamli biriyim üstüne çok düşmüş de olabilirim . Cok fazla sevgi de gösterdim hala da öyle ilgisiz bir anne degilim ama Ne olursa olsun sürekli insan kendisini anneliğini sorguluyor ,nerde yanlış yaptığını, sanki her olumsuz durumunun sebebi kendisiymis gibi hissediyor insan:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hele bir de kaynanali evde iseniz, yandiniz, ilk suclanan sizler olursunuz.
|
|
![]() |
|
Yok Hocam kaynanali bir ev değil uzaktalar karismadilar karisamazlar da benim de eşimin de ailelere çevreye sınırlarımız nettir.premature doğdu üstüne çok düştük anneden miras kaygı evham durumum da var. O kadar çok seviyorum ki severken yoruluyordum resmen kendimi sıkmaktan. Bir de çocuk doğurmaya karsiydim. Yaşayacağı her olumsuz durumun sebebi ben olacagim diye vicdani sorumluluk falan .Bu durum belki de yanlis yspmama sebep oldu. Eşim yanildigimi cocugun kendi kisiligiyle ilgili oldugunu söylüyor.işin içinde çok duygu olunca da zararlı olabiliyormuş. Bu kadar hassas duygusal olmasına ben sebep oldum sanırım. Okula başlayınca çok zorlandık. Hassas duygusal olması herkesten her şeyden çok etkilenmesin sebep oluyor. Eğitim sistemi emin olun sağlık sisteminden beter zaten o yüzden buradaki doktorlar iş bilmez haldeler. Çocuklarla ilişkimizi de zedeliyorlar her şeyi bize yaptırıyorlar her şeyi biz öğretiyoruz Çocukları okuldan dersten öğrenmekten sogutuyorlar.zaten çoğu çocuk sorunlu çoğu aile sorunlu çoğu öğretmen sorunlu ekonomi ülkenin gri karamsar havası anne olmak o kadar zor ki bu ülkede. Hatta en zor şey anne olmak diyebilirim
|
|
![]() |
|
Oğluma çok mektup yazdım bu aralar yazmayı bıraktım.Ben çok seviyorum kızmıyorum diye çok simartiyorsun yarın öbür gün önünü alamazsın diyordu annem vs hatta eşim bile derdi bazen.Sesimi yukselttigimde gider ağlayarak özür dilerdim tutarsız annelik diyorlar buna. Mektubun birinde yazmışım. Anne olmak incecik bir ipte nereye gideceğini bilmeden yürümeye benziyor onların doğruları benim yanlışlarım sürekli yer degistiriyor diye Hala fikrim değişmedi annelik gerçekten de incecik bir ipte nereye gideceğini bilmeden yürümeye benziyor. Senin doğru bildiğin senin olmak istediğin uzmanlar doktorlar pedagoglar okul öğretmen arkadaşları ailen eşin her yerden herkesten bir ses. Çaresizce o ipin üzerinde debeleniyiorsun.sizi tanımak içimi nasıl rahatlattı bana nasıl destek oldunuz üzerimden ne büyük yük aldınız bilemezsiniz .sizi tesadüfen bulmuş olmak en büyük şansım oldu .yeğenlerim de sizinle büyüttük. Oğlum daha doğmadan umarım iyi bir doktor ve öğretmen denk gelir dedim.ogretmen olmadı ama onu kendim telafi edebiliyorum. Ama doktor hayalim sizinle gerçekleşti. Çok teşekkür ediyorum sizinle yolu kesişmiş tüm anneler ve çocuklar adına da. Ömrünüz uzun olsun ❤️
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|