|
Karın ağrısı ve gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2024 Saat 08:34 |
Hocam oğlum 2019 doğumlu geçen aylarda bir rota tarzı enfeksiyon geçirdk aşırı gazlı bir kaka sorunu vardı karnı çok ağrıyordu ilaçsız aylattık ama bağırdak problemlerimiz doğdugunda. Beri hep var ya kabız olur ya ishal ayda bir kez ya kabız ya ishal olur okula gidyor oradaki yediği birşeymi dokunuyor anlamadım geçen aydaki hastalığından beri karnım ağrıyor kelimesi sanırım adet oldu dilinde en ufak bir gazı gelse karnım ağrıyor dio ama oyun oynarken hiç söylenmiyor dün yine okuldan aldım karnım ağrıyor dedi gecen gün yine gribal bi durum oldu sanırım burun aktı öksürdü ateş çıkmadı ilaç kullanmadık tuvalette karnım ağrıyor dio ardındangaz geliyor ve kakası çıkıyor rengi tam değil ama grimsi idi interntte safra kesesi iltihabı falan yazıyordu korktum sizce ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak solucanı vardır! Türk doktorları Ord.Prof. oldukları için bu gibi "basit" teshileri asla akıllarına bile
getirmezler!! Andazol şurup; 2 ölçek sadece bugün ve 2 hafta sonra tekrar 2 ölçek verin..
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Hocam dediğinizi aldım verdim gaz hala bar ama kakasını yaparken pat pat die patlar şekilde ve grimsi renkte ara ara karın ağrısı oluyor bu arada bgn okuldan öğretmeni aradı yanakları benek benek kızardı sanrım 1 haftada. Bri yaşadığımız burun akması öksürük buna sebepti 5 hastalık sanırım yanakları kolları ve omuz hizalarında var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yanaklardaki kızarıklık; "kelebek kanadı" tarzında ise, evet 5.Hastalıktır.
Bir şey yapılmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5. Hastalık.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|