|
Guillain Barre Sendromu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 09:07 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lomber ponksiyon sonuçlarını göremedim!!!
(Yani; belinden su alınarak bakılan test sonuçları) Bu test yapılmadan kesin teşhiş konulamaz..
|
|
![]() |
|
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Hocam testi Çanakkale nöroloji bölümü yapmış teşhiside onlar koymuş ama biz testin içeriğine veya sonucuna ulaşamıyoruz. Şu anda enfeksiyon yüksekliği nedeniyle, fizik tedavi bölümünden, enfeksiyon hastalıkları bölümüne yönlendirdiler.hocam bize tavsiye edebileceğiniz bir doktor yada hastane olur mu? İstanbul da olsa da olur. Ben yine doktorların yazdığı raporu ekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lomber ponksiyon yapılmamış!!!!
Esas önemli olan, "Akciğer embolisi" oda eğer hakikaten doğru teşhis edildi ise! Hele bir enfeksiyon bir geçsin. Lomber ponksiyon olmadan; Guillain Barre Sendromu teşhis edilemez!! Bu hastalıkta, felç durumu aşağıdan yukarıya doğru giderek yayılır.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 May 2024 Saat 09:56 |
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler, öncelikle çok geçmiş olsun.4 sene önce benim babam da guillain barre sendromu geçirdi. Bacaklarda his kaybı ile Gata'ya gitti. Noroloji bolum başkanı teshisi koydu, Kadir Hocamızın dedigi gibi belinde bos sıvısı alındı teshis için. Sonrasinda Ivig tedavisi gördü, çok şükür felç belden yukarı çıkmadı ve sonrasında fizik tedavi ile 2 ayda yavaş yavaş yürümeye başladı. Bu konuda uzman bir norolog bulabilirsiniz umarım, sifalar diliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|