|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2024 Saat 16:55 |
Hocam merhaba sizi bulana kadar bizde nasibimizi aldık oğlum 5 yaşında kulağımızda tüp var 1 hafta önceki banyomuzda kulağındaki tıpaç düşmüş sol kualağa su kaçtı o günden beri kulağı akıyor ama yastıklar ıslanıyor öyle bir akıntı illadin yapıyorum burundan sağa sola yatırıp iki gündürde ateşkendi hocam kurumuyor kulaktaki su bir gün ağrı yaptı sadece bugün götürdüm antibiyotik yazdı kullanmazsanız kurumaz zara zarar verirsiniz yazdı size sormadan başlamamdım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstediğin antibiyotiği verin, netice alamazsınız.Orta kulak boşluğuna sadece Bactrim etki eder.
Günde:2x2'şer ölçek, 5 gün verin. Tabii, İliadin'e devam!
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki hiç antibiyotik vermesem çocuğun bugün hiç ateşi çıkmadı sadece kulaktam su akmaya devam ediyor sadce illadinle işi halledemez miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En doğal olanı!! Ama belirli durumlarda (yüzbin kere anlatıldı):
Kulak ağrısı + Kulak akıntısı Kulak ağrısı + Ateş (+kulak akıntısı da olabilir) Durumlarında İliadin yanında Bactrim faydalı olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|