|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2024 Saat 22:03 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" gribal enfeksiyon geçirdiğini söyledi antibiyotik verdi"
Ne bekliyordunuz?? Tipik Türk doktoru!! Virusları antibiyotik ile tedavi edeceklerini zannederler! SAKIN; hasta olduğunda bunlara kanıp; kortizonlu spreyler, allerji ve Astım ilaçları vermeyin. Grip için anlattıklarımı uygulayın. D vitamin seviyesi çok düşük. Buna rağmen; normalmiş gibi değerlendirilmesi; Türk doktorına mahsus bir sahtekarlıktır. Şimdi 1 ampul Dvit3 içirin, bir ay sonra tekrar içirin ve Eylül ayında tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın. Normali; 50-100 arası olmasıdır. 150 üstü risk başlar! Bunun dışındaki değerlendirmelere kanmayın. |
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam sizin dediklerinizi uygulamasam doldurup yazıyorlar bende hiç bir ilacı almıyorum d vit ampul içirdim bilgileriniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|