|
İnatçı pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervecelikkk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 May 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mervecelikkk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2024 Saat 08:58 |
Hocam merhaba 11 aylik oglumda yaklasik bir aydir gecmeyen tam iyilesiyor derken yeniden nükseden popo cevresinde benek benek yara yapan bir pişik var. Oksizinc troysd mustela hicbiri gecirmiyor bu surecte cok az domates verdim asitli azar azar meyvelerden vermistim en son tam gecti derken balli limonlu su vermistim yeniden cikti. Nasil gecirebiliriz hocam🥲
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Oksizinc troysd mustela "
Bu tip kremler, koruyucu kremlerdir. Tedavi için kullanılmazlar! Günde 2 defa ve her altını temizledikten sonra Thiocillin merhem surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2024 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
Mervecelikkk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 May 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mervecelikkk
Hocam peki her pişik yapan urun verdigimde durum bu oluyor yine de vermeye devam etmeli miyim nasil bir yol izlemek gerek asitli yiceklere hassasiyeti olan bebekler icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|