|
Test |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 May 2024 Saat 00:09 |
Hocam 3 yaş iştahı yerinde ama kilo alımı zayıf gece sadece salya akıyor parazitten şüphe edip dr gittik fakat gayta testi veremedik..wc alışkanlığı olduğu için gaytasini da kontrol edemedik andazol kullanmamizda bir zararı olurmu ecz gittim andazol istedim ama ilacı vermedi karaciğere zararlı bu ilaçlar zor atılıyor vücuttan dedi kör döngü oldum hocam cocuk hadtqnede gayta vermiyor laboratuvar evden getirin dedi ama ilk yarim saatlik gaytada sonuç çıkıyor mus hastaneye uzağız.. gerçekten parazit yoksa salya başka bir sebepten dolayı oluyorsa andazol kullanmak zararlımıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pahalı olan benzerini verse idim hemen verirdi.
Siz de bu salak eczacının zırvalamasını yediniz ha!! Başka eczaneden alın. Yan etkileri en az olan ilaçlardan biridir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|