|
Yüksek ateş 6. Hastalık mı? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülşençk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yüksek ateş 6. Hastalık mı?Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 12:24 |
|
Merhaba hocam. 2 yıl önce benim oğlum 3 gün süren yüksek ateşi olmuştu. Size sorduğumda 6. Hastalık demiştiniz. Ama 3 gün ateş düştükten sonra döküntüleri olmadı ama hastalık hali ateşsiz bi şekilde halsiz huzursuz 1 hafta sürmüştü. Şimdi de 7 aylık olan kız yeğenim aynı şekilde 39-40 derece ateşle 3 gün geçirdi. Ateş düşürücü ya da herhangi bi şey verilmedi. Ilık duş ve serin tutulmaya çalışıldı. Onun da döküntüleri olmadı ama o da şu anda çok halsiz. Ateş dışında başka hiçbir belirtisi yok. Emiyor yemek yiyor halsiz ama çevreyle ilgili. Benim sorum döküntü olmayabiliyor mu 6. Hastalıkta. Yoksa başka bi şey mi? Yazılarınızı okudum ama bunu bulamadım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 17:02 |
|
Ateş dışında hiçbir belirti olmadığında, akla 6. hastalık gelir.
Dili pembe olduğu sürece, 6. Hastalık olmasa bile viral bir hastalık demektir. Ateş düşürmeyin, ilaç vermeyin.
|
|
![]() |
|
Gülşençk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 17:26 |
|
Çok teşekkür ederim hocam 🙏🙏🙏
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|