|
Tahlil sonuçlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Anonims592 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2024 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anonims592
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2024 Saat 02:46 |
Dahiliyeye gittim tahlil yaptırdım sonuçkarı çıktı bişi anlamıyorum internette yazılanlara güvenemiyorum size sormak istedim doktorum d vitaminimin düşük olduğunu söyledi iddrar tedti yaptığımda enfeksiyon olduğunu söyledş benden idrar kültürü aldılar sonucu çıktı ama ben sizden detaylı dinlemek istiyorum önemli çok önemli korkuyorum https://uploadnow.io/f/wkSZJWB
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor ya çok salak, ya da sahtekar!
1- İdrar TEMİZ!! İYE ile ilgili en ufak bir belirti YOK! Çocuk kandırdığını sanıyor zahir!! Zaten kültürde de "üreme olmamış!" 2- Laboratuvar da çok enteresan!! Kan sayımında, Nötrofil% NİYE YOK?? Bir zahmet sorarmısınız? 3- D vitamininiz, HER Türk vatandaşında olduğu gibi düşük! Normal çıksa şaşardım! Olması gereken seviye; 50-100 arasıdır. 150 üstü risk başlar. Hemen 1 ampul Dvit3 için ve 1 ay sonra tekrar için. Ekim ayında sadece D vitamini ölçtürüp bana yazın. Bu dozlar bile yeterli olmayabilir. Sakın Türk doktor aklı ile o saçma sapan damla veya spreyleri kullanmayın. Onlar günlük idame dozları içindir. ASLA AÇIK KAPAYAMAZLAR!Türk doktorlarının kafaları bunları basmaz!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|