|
Antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2024 Saat 18:39 |
Kadir bey merhaba ,38 yaşında iki çocuk annesiyim dünden beri kulağa vuran bogaz ağrım var 38.5 larda ateş her yerim kırılıyor. Acile gittim.floxapen 500 yazdılar .size danışmadan içmek istemedim.daha önce adını duyduğum bi antibiyotik de değil.simdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Sadece İliadin Sprey (erişkinler için olan) alın, damlalıklı bir şişeye boşaltın ve 5 gün, sırt üstü
yatar durumda her 2 burun deliklerine 2'şer damla damlatın. Her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekleyin. SAKIN kulağa bir şey damlatmayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Haz 2024 Saat 20:55 |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediğiniz gibi yaptım kulak ağrım epey hafifledi.bogazim yutkundukca epey agriyor.minoset içiyorum. Antibiyotik kullanmıyorum. Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|