|
Sık idrar,aç hissetme ar kaçırma,susama ve terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugcem1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugcem1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2024 Saat 13:04 |
Hocam merhaba eski konulara baktım ama bizimkine benzer bir durum bulamadım. Şubat 2024 tahlilinde 8 yas kızımın şekeri 80 demiri 11 çıkmıştı sadece demir ilacı verdi doktor. Kansizlik yok. Kullanmadim. Kullanmam gerekir miydi? Asıl sorum son dönem sık sık acıkma dolabın önünden ayrılmıyor,idrar tutuyordu az az kaciriyordu sürekli tutamaya bağlıyordum. Ancak çok siklasti bu yaşına kadar hiç olmamıştı bir gece altını ıslattı.Sık sık acıkma,sürekli açlıktan karnim ağrıyor deme,çok susama sokakta oy arken 5 arkadaşı hoc şu içmiyor üç saat bizimki aşağıya iner inmez su istiyor.inanilmaz tatlı istegi ve inanılmaz karbonhidrat istiyor her gün dört kere makarna yese doymaz. Gece ısıya bağlı olmaksızın başı çerçeve şeklinde çok terliyor. Unutkanlık hat safhada dikkat çok dağınık.insilun direnci,gizli şeker olabilir mi parazit için andazol kullanmıştım. Artık doktora goturmekten, endiseden, kaygidan yıldım. Teşekkür ederim şimdiden hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 yaş için Hgb:11.5g/dl nin altı olursa Demir ilacı gerekir. Sakın bu konuda Türk doktorlarına inanmayın.
Ferritin ve Demir seviyeleri ile anemi teşhis edilmez. D vitamini baktırdınız mı? Baktırmadınız ve şimdiye kadar hiç vermedi iseniz, 1 ampul Dvit3 içirin ve 2 hafta sonra sonucu yazın.
|
|
![]() |
|
tugcem1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugcem1984
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim ampul kullanıp sonucu yazacağım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|