|
Kollarından tutup havaya kaldırmak lenf nodunu şiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 412 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2024 Saat 15:27 |
Kadir Bey bu sorulardan bıktınız Farkındayım ama benim sorun biraz farklı olacak oğlumun koltuk altlarında her ikisini de lens notu var ultrason doktoru bu lef notalarının bir darbeye bağlı oluştuğunu düşünüyor Ben her akşam oğlum u uyurken tuvalete götürmek için koltuk altından kaldırarak tuvalete götürüyordum ve bunu ultrason doktoruna söylediğim zaman bunu neden olabileceğini söyledi bana Sizce böyle bir durum olabilir mi...umarım kızmazsınız
![]() Düzenleyen Dobi - 28 Tem 2024 Saat 15:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saçmalık!! Çocuklarda Lenf bezleri normaldir.
Bununla ilgili yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 412 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey yazarlar kısmında ishaller diye başlayan ve altında bir sürü başlık olan yazılarınızı lenf nodu ile alakalı başlık bulamadım nereden okuyabileceğimi söyler misiniz Biliyorum çok yoruyoruz sizi ama kusura bakmayın Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef; sağ üst köşedeki "arama" motoru çalışmıyor!
1- Tek tek duran ve ellendiğinde, cilt altında kayan Lenf bezlerinin hiçbir öenmi yoktur. Hiçbir şey yapılmaz. 2- Aniden, yumurta büyüklüğüne gelen, üzeri sıcak ve kızarık olanlarda antibiyotik gerekir. 3- Lenfomalarda; Lenf bezleri 8-10 tanesi paket tarzında birbirine ve alt dokuya yapışık olurlar, ellendiğinde hareket etmezler. Çocuklar ilk bir sene anneden geçen antikorlar sayesinde, çok az hasta olurlar, anneleri kadar hastalıklara karşı bağışıktırlar! Bu yüzden; Kızamık, Kabakulak gibi hastalıklar ilk 1 senede görülmezler. Bu yüzden; KKK, Suçiçeği gibi canlı virüs aşıları ilk 1 sene içinde yapılmazlar! Bu yüzden Sağlık bakanlığının ısrarla 9 ayda uyguladığı KKK aşıları bir işe yaramazlar. 1 yaşından sonra, çocuklar hastalıklara, antikorları olmadığı için Lenfatik sistem ile karşı koyarlar. Bazılarının zırvaladığı gibi; çocukların antikorları yok diye her ateşlendiğinde antibiyotikler verilmez. Verilirse, antikorlar oluşamaz ve bu devre çok uzar. Bu yüzden, çocuklarda antikorlar oluşuncaya kadar (İlk okul 1. veya 2. sınıfa kadar)Lenf bezleri devamlı olurlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Tem 2024 Saat 22:41 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi çok seviyoruz iyiki varsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|