Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kuduz Aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kuduz Aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MerveBoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MerveBoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kuduz Aşısı
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 13:41
Kadir Bey merhaba nasılsınız?
Ben oğlumu sizinle büyüttüm çok teşekkür ederim herşey için.Bir konu icin danişmak istiyorum size gereksiz çocuğun canini yakmamak adina.
Egede bir köydeyiz burdaki köpeklerle oynuyor herhangi bir isirilma ve tirmalama durumu olmadi fakat köpeklerin agzi ellerine değiyor.Bir köpegimiz ortadan kayboldu 3 gündür bulamiyoruz.Oglumun parmaklarinda şeytan tirnagi dolayisiyla minik minik siyriklari var.Acaba salyadan herhangi bir bulaş söz konusu olur mu?Bölgede tilki var.Aşi yaptirmamiz gerekir mi?Zaman ayirirsaniz çok memnun olurum.Saygilar
Yukarı Dön
MerveBoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MerveBoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 15:12
Orjinalini yazan: MerveBoy MerveBoy Yazdı:

Kadir Bey merhaba nasılsınız?
Ben oğlumu sizinle büyüttüm çok teşekkür ederim herşey için.Bir konu icin danişmak istiyorum size gereksiz çocuğun canini yakmamak adina.
Egede bir köydeyiz burdaki köpeklerle oynuyor herhangi bir isirilma ve tirmalama durumu olmadi fakat köpeklerin agzi ellerine değiyor.Bir köpegimiz ortadan kayboldu 3 gündür bulamiyoruz.Oglumun parmaklarinda şeytan tirnagi dolayisiyla minik minik siyriklari var.Acaba salyadan herhangi bir bulaş söz konusu olur mu?Bölgede tilki var.Aşi yaptirmamiz gerekir mi?Zaman ayirirsaniz çok memnun olurum.Saygilar

Kadir Bey en onemli noktayi yazmamisim ,benim bu kadar evham yapmamin sebebi kopek 10 gun once buyuk bi sekilde isirilmisti.Ondan kafama takildi ama dedigim gibi oglumu isirmadi yada tirmalamadi sadece parmaklarindaki seytan tirnagi sebebiyle siyriklardan salyasi agzi degerse bir risk olusur mu diye endiselendim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 16:59
Bilemem.
1- O bölgede Kuduz olup olmadığını soruşturun. 
2- O sıyrıklar açık yara mı? Kapalı mı?
Yukarı Dön
MerveBoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MerveBoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 17:00
Bildigim kadariyla kuduz yok.Haber vs yok.Siyriklar seytan tirnagi kalkinca ufak kanamali siyriklar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 17:03
Açık yara olması şart.
Yukarı Dön
MerveBoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MerveBoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 17:07
Tamam hocam tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.