|
Kuduz Aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MerveBoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 13:41 |
Kadir Bey merhaba nasılsınız?
Ben oğlumu sizinle büyüttüm çok teşekkür ederim herşey için.Bir konu icin danişmak istiyorum size gereksiz çocuğun canini yakmamak adina. Egede bir köydeyiz burdaki köpeklerle oynuyor herhangi bir isirilma ve tirmalama durumu olmadi fakat köpeklerin agzi ellerine değiyor.Bir köpegimiz ortadan kayboldu 3 gündür bulamiyoruz.Oglumun parmaklarinda şeytan tirnagi dolayisiyla minik minik siyriklari var.Acaba salyadan herhangi bir bulaş söz konusu olur mu?Bölgede tilki var.Aşi yaptirmamiz gerekir mi?Zaman ayirirsaniz çok memnun olurum.Saygilar
|
|
![]() |
|
MerveBoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey en onemli noktayi yazmamisim ,benim bu kadar evham yapmamin sebebi kopek 10 gun once buyuk bi sekilde isirilmisti.Ondan kafama takildi ama dedigim gibi oglumu isirmadi yada tirmalamadi sadece parmaklarindaki seytan tirnagi sebebiyle siyriklardan salyasi agzi degerse bir risk olusur mu diye endiselendim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem.
1- O bölgede Kuduz olup olmadığını soruşturun. 2- O sıyrıklar açık yara mı? Kapalı mı?
|
|
![]() |
|
Bildigim kadariyla kuduz yok.Haber vs yok.Siyriklar seytan tirnagi kalkinca ufak kanamali siyriklar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Açık yara olması şart.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|