|
3 aylık bebek gelişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2024 Saat 22:27 |
Kadir Hocam merhaba;
İki çocuğumu kıymetli bilgilerinizle sorunsuz ve keyifle büyüttüm. 3. Çocuğum 1 Mayıs doğumlu.Sadece anne sütü alıyor.Son kontrolünde dr “200 gr az almış” dedi keyfim kaçtı.size ölçümleri yazıyorum. *1 Mayıs (doğum) 3.070 kg *3 Mayıs(Hastane çıkış) 2.870 kg *07 Mayıs 3.040 kg *01 Haziran. 4.380 kg. 59 cm *01 Temmuz 5.540 kg. 64 cm *01 Ağustos 6.169 kg. 66 cm Yorumlamanızı rica ediyorum. Teşekkürler Düzenleyen KUZEY&MİRA - 07 Ağu 2024 Saat 22:28 |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyet belirtilmemiş,
Boy-Kilo cetvelinden siz kendiniz bakın.
|
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Cinsiyeti erkek Hocam
Ben persentile baktım .Boy ve kg olarak önde görünüyor.Siz doğum itibariyle aylık artışını nasıl görüyorsunuz.O önemli benim için Haftaya gittiğimde dr tekrar 11 günlük artışa bakacak Not:Şimdi sizin boy-kg cetvelinize baktım.Boyu çok önde 6 aylık çocuk ölçüsünde onunla alakalı bir durum sanki Teşekkür ediyorum Düzenleyen KUZEY&MİRA - 08 Ağu 2024 Saat 00:00 |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 ayda doğumdaki 400gram eksiği kapamış. Daha NE OLSUN!!
Aynen devam edin, sakın Türk doktor palavlarına kanmayın. Sakın beslenmesini değiştirmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|