|
Ağrılı çiş yapma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sezennn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 11:40 |
Hocam merhaba, Kızım 27 aylık. 3 ağustos ctesi günü sabah karnım ağrıyor dedi. Devamı gelmedi. Fakat o gün çişini yaparken canı acıyordu her seferinde. Ertesi sabah yine karnım ağrıyor dedi. Devamı gelmedi. Ağrılı çiş devam. Dün yine karnım ağrıyor dedi, devamı gelmedi. Toplam 3 kere karın ağrısı dediği için üstünde durmadım. Dün sabah anne biliyor musun çişimi yapıyorum hemde acımıyor dedi, sevinmiştim. Fakat yinede bu süreçte ağrılı çiş bazen ağrı tepkisi daha hafif olsa da devam ediyor. Çişini yaparken bacaklarını sıkıştırıyor. Bazen ah diyor (ilk günler sesli tepkisi daha yüksek ve belirgindi). Bacaklarını çapraz yapıp sıkıştırdığını görünce acıyor mu diyorum, hayır diyor bazen zorluyorum evet diyor hayır diyor vb... Yani sözlü anlaması biraz zor. * 2 gün ballı limonata verdim, pişik olunca kestim. (Pişik geçti, 1 gün sürdü) Ağrılı çiş yapma harici belirti görmediğim için doktora gitmedik. Neden böyle bir durum olabilir? Kendiliğinden geçer diye bekleyip yukarıda yazdıklarımı yapıyorum fakat tahmini ne kadar süre sonra geçer? Başka yapabileceğim bir şeyler var mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabunlu sıcak su küvetinde en az 10 dakika otursun.
İdrar için bir tek Cranberry iyi gelir. Türk milleti, ne Botanikten anlar, ne de Taxonomiden. Bilmediği her yemişe de; "yaban mersini" diye isim uydurur! Günümüzde adı "yaban mersini olan o kadar çok ürün var ki!! Siz Cranberry verin. Limonlu bal; NASIL PİŞİĞE SEBEP OLUYOR?? Enteresan bir hayal gücünüz var! Sarımsak ne alaka!! Boşuna çocuğu kokutmayın. |
|
![]() |
|
Sezennn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler.
Cranberry aktarlar ne anlıyor ne satıyor bilmiyorum, büyük marketlerde kuru üzüm gibi kapalı pakette. Pakette Türkçesi "turna yemişi" yazmışlar. Kurusunun rengi vişne çürüğü gibi. Yaban mersini gibi mavi-mor değil. İkisinin farklı olduğunu biliyorum. Bazı yanıtlarda siz ikisini de yazınca garanti olsun ikisinden de verdim kızım da seviyor zaten diye. Kızım bez kullanıyor. Bebekliğinden beri cildi hassas ve pişik olabiliyor. Ağrılı çiş yapmasına sebep olan ne bilmediğim için, belki pişiği limon asidiyle beraber tetiklendi mi diye düşünüp risk almak istemedim. Tabii limon asidi çişle çıkana kadar kalmıyor bile olabilir. Risk almak istemedim, canı çok yandı kızarmıştı. Neyseki kantaron yağı ile geçti 1 günde. Sarımsak çok seviyor, bu süreçte bağışıklığı güçlü kalsın düşüncesiyle verdim. Bu kadar detaya gerek yokmuş anlaşılan, teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitkilerden sağlanan bağışıklık; barsak cidarı boyuncadır.
Misal; sizi Griplerden veya Covid'den korumazlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|