|
Sarı akimti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2024 Saat 00:11 |
Merhabalar hocam,tatil dönüşü kızımın bademcikleri şişti. Vücut isisi yüksek. Ama ateslenmedi. Sürekli genital bölgesi ile oynuyordu. Baktığımda iç çamaşırı sarı akinti olmuş. Sanırım bu sebeple kaşınıyor. Ne yapmalıyım? Doktora goturmeli miyim ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce Sabunlu sıcak su kuvetine 10 dakika oturtun.
Yaşı yazılmadığı için başka yorum yok!
|
|
![]() |
|
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Hocam 7 yaşında.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kaka yaptıktan sonra, nasıl sildiğine dikkat edin!! ÖNDEN- arkaya doğru silecek!
Boğaz-Solunum yolu enfeksiyonlarında; Ateş+Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olursa antibiyotik gerekir. Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. Ne kadar çok okursanız, o kadar hatalardan kaçınırsınız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Hocam ilk defa oluyor. Denizde çok kaldı. Saatlerce çıkaramadım. Denizden sonra tam temzilenemdigi için oldu sanırım. Boğaza sadece tuzlu gargara yaptırdım. Ağzında pas koku filan yok. Sadece C vitamini veriyorum. Sabah sabunli sıcak suyada oturttum. İç çamaşırını kontorol ediyorum. İki saattir akinti olmamış. Akşam tekrar oturtacagim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
C vitamini ne alaka!! Meyvanın en bol olduğu mevsimdeyiz. Meyva yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|