|
Kan değerleri ve lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2024 Saat 20:02 |
Hocam erkek kardeşim 18 yaşında. Vücudunun neredeyse çoğu yerinde lenf bezleri büyüdü. Boyun saçlı deri ense kol kasik. Ultrasonla bakıldı 2 cm olan yok hep altında. Ve reaktif dendi. Kanlar bakıldı bazıları çıktı referans dışı olanları ekliyorum ama çok aşırı bir fark var mı lenfoma ya da lösemi düşündürecek acaba.. doktorların korkutmalari ile hareket etmek istemiyorum açıkçası.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Referans değerleri YANLIŞ!!
Bu yaş için; 120-330 aralığındadır! Genellikle, çocukluğunda, her ateşlendiğinde antibiyotik verilen çocuklarda bu yaşlarda bile Lenf bezleri bu şekilde olur! Türk doktorlarının "Lenfoma zırvalarına" kanmayın!! Ömürleri boyunca 1 defa Lenfoma ya rastladılar mı; hemen "Lenfoma farkındalığı" gibi zırvalıklarla halkı korkuturlar! Meslek hayatım boyunca, Hacettepe dışında (35 sene) Lenfomalı hastam olmadı! |
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksik olmayın çok sağ olun hocamm.. yarın ki bütün tetkiklerle size tekrar yazacağım hocam. Kusura bakmayın.
Peki bir soru daha müsaadenizle prokrombin zamanlayıcı ve ing aktivite bilmem ne onlar ne demek oluyor. Kanda pıhtılaşma olduğunu mu gösteriyor denildiği gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önemli farklılıklar değil. Uğraşmayın. Belli ki bu konuda doğru dürüst bir bilgileri YOK!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|