|
2 yaş çocuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 09:30 |
Hocam merhaba
2 yaşındaki oğlum genelde akşam üstü öksürmeye başlıyor, su içiyorum hemen kesilmiyor 2-3 saat devamında sonra geçiyor Yaklasık Temmuz 2024 den beri böyle
Düzenleyen Maria Güven - 25 Eyl 2024 Saat 09:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilhassa ateşsiz başlayan bazı virüs enfeksiyonları, bağışıklık uyarılmadığı için bu şekilde uzun sürerler!
Strepsil(Honey&Lemon) veya benzeri pastilleri kullanın. Bunun bir de iyi tarafı var!!!!! Vücutta bir virüs varken vücudumuzdaki hücre reseptörlerini kapatır, yeni ve daha vahşi bir virüsün girmesini önler. O yüzden çok da kafanıza takmayın.
|
|
![]() |
|
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Çocuk doktoruna Agustosta götürmüştük alerjik olabilir dedi, çünkü sadece akşamları öksürük var, ve 2 aydan fazla devam ediyor.
Kan sayımı yaptırmadı, Alerjik şurubu 7 gun verin dedi, vermedik. Ama öksürük hala devam ediyor ( her gun olmasa bile iki de bir Sadece aksamları)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türk doktorlarını dikkate almayın! Onlar bilemedikleri her bir halta; "allerji" derler..
Allerji şurupları; akıntıyı koyulaştırdıkları için, eskiden her öksürene uygulanan; "Sahtekarlığın 3 Safhası" ilaçlarından, 1. safha ilacıdır! O yüzden kendilerine daha çok iş çıkardığı için, her öksürüğü olan çocuğa allerji şurubu vermeye bayılırlar! Okumadınız ise; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı Sabit Forum kısmından okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Okuduk hocam o yüzden surubu vermiyorum
Alerji ayrı , şurup vermezseniz uzun sürerse astıma çevirir dedi, çünkü nefeste verirken az hırıltılı var dedi .. 2 yaşındaki çocukta astım nasıl olur ki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamı palavra!
Böyle bir kaide bile YOK! 6 aylık bebeğe bile "Astım" diyenlerden ne bakliyorsunuz? 2006'da bir ilaç firması bunlardan 300 doktoru Karayiplerde 1 haftalık geziye götürünce; Türkiye'de bir "Astım salgını" başlamıştı. Onca hakaretten sonra ancak; 2021 ortalarında son buldu!! Ama her an İlaç firmasının gene fişeklemesi ile bu "salgın" her an başlayabilir! Maalesef, eldeki doktor kalitesi bu kadar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|