Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 20gunluk bebeğim 8 gundur balgamlı öksürüyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

20gunluk bebeğim 8 gundur balgamlı öksürüyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aselmeva Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aselmeva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 20gunluk bebeğim 8 gundur balgamlı öksürüyor
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 09:55
Hocam 20 günlük bebegımde balgamlı öksürük var burnundan serumla cekıyorum yesıl sumukler bolca götürdük doktora cıgerlerı temız bogazı kızarıktı gectı dedı doktor 4 gun önce ama hala geçmedi öksürük elımden bısey gelmıyor burun aspıre edıyorum nebule serum fizyolojik solutuyorum ne yapmam lazım öksürüyor emdıyse eğer onu çıkartıyor balgamı çıkaramıyor bebegım çok üzülüyorum halıne ılac verılmez küçük dedı hasteney yatmasına da gerek yok uyuyo emıyo vıral enfeksiyon dedı kan ve röntgen de çekildi temız hepsı ne yapmam lazım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120421
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 11:28
Günde 2-3 defa; Sıcak buhar uygulayın. 
Bu yaşta anneden geçen antikorlar sayesinde antibiyotik gereken durumlar son derecede nadirdir.
Olursa; yüksek ateş olur. 
Doğru; ağızdan beslenebilen bir bebeğin hastaneye yatması gerekemz.
Hayret, iyi, dürüst ve bilgili bir doktora rast gelmişsiniz. 
Yukarı Dön
Aselmeva Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aselmeva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 13:13
Çok şükür hocam corona testı de yaptı en son oda negatif çıktı tabiki ateşi olmadı çok şükür vıral enfeksiyon dedı ablamız var okula gıden oda ıkı haftadır rahatsızdı gece öksürük bolca oluyor onda da onu da sormak istiyorum size evde doğal yollarla neler yapabılırım bebegıme ve kızıma cevapladığınız ıcın de çok teşekkür ediyorum. Hocam bebeklerde bu durum ne kadar sürüyor öksürme dolayısıyla başka bısey çıkmaz degıl mi hocam

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120421
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 19:09
Süre; virüsün cinsine göre değişir ve hiçbir önemi YOKTUR! 
Yazılarımı okuyun. 
Anlattıklarımı uygulayın. Her gün sıcak buharlı banyo yaptırın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.