|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2024 Saat 19:57 |
Merhaba hocam 27 yasinda kadinim vucudumda surekli urtiker cikiyor ve cildim cok hassas dokundugum yer saatlerce kizarik kaliyor. Kucukken alerjik bir cocukmusum. Kan tahlili yaptirdim yorumlar misiniz
Referans disi degerleri yaziyorum hocam Serbest t4 0,888. Tsh 2.13. ( tsh normal ama serbest t4 tiroitin oldugunu gosterir dahiliyeye git dedi dr) İge 111 (yuksek cikmis alerjik bir bunyem var gun icinde yediginin ictiginin gunlugunu tut dedi dr)
Düzenleyen Fatma23 - 16 Eki 2024 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce bir Cildiye doktoru görsün.
Gerekirse; bir Cilt Biopsisis yapılır! IgE sadece allerjilerde yükselmez. Barsak parazitleri, Diş çürükleri, Sinüzit ve bazı enfeksiyonlarda da yükselir. Kaşıntı+ Yüksek IgE: Önce Andazol 200mg tablet. bir sefer 2 tablet alın, 3 gün sora sonucu bana yazın. Düzelme olursa 3 hafta sonra tekrar 1 defa alın. |
|
![]() |
|
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam gaita bakildi parazit gorulmedi yaziyor. Dr crebros diye bir ilac yazdi ne yapmami onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|