|
Bebekte gece oksurugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cocuklarimicin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 23:08 |
4 aylik bebeğimin gece öksürüğü için nasıl bi yol izlemeliyim..serum fizyolojik damlattiktan sonra bosaltamiyprum burnunu aspirator ile temizlememde bi sıkıntı yaşar mıyım.alt form yazılarınızi okudum ama bu kadar küçük bebek hakkında bisey cok göremedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"boşaltmak" diye bir şey YOK! Burun boşluğu; "çıkmaz sokak" değildir. Arka tarafı boğaza açılır ve Serum
Fiz'in fazlası oradan akarak yutulur. Ayrıca; başucuna 2 damla ColdMix damlatabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Cocuklarimicin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
Hocam peki kaç gün süreyle kullanmalıyım sıkıntısı geçene kadar kullanilabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek olduğunda kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
Hocam 12 gün oldu öksürük hala devam ediyor.ama öyle bi oksuruyor ki uykudan uyandırıyor ve nefesi kesiliyor bi süre nefes alamıyor.ben dediğiniz gibi gün içerisinde serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum burnu akmıyor ve göğsünde de balgamli bi hırilti var sanki dediklerinize ek olarak ne yapmalıyım başka.daha ne kadar bu öksürük devam eder acaba.bi hastaneye gidip röntgen cektirmeli miyim.cok zor durumda kalıyorum bebeğim oksurunce hiç bisey yapamıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripler; 2-3 hafta sürerler! O yüzden de Türk doktorları asla Grip teşhis etmedikleri için bu gibi hastalara
daina Astım derler. Sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın. İlaveten, ara ara sıcak buhar uygulayın. Çok okumanız gerekli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|