|
Kaka yapamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2024 Saat 20:30 |
Kadir hocam merhaba, bir buçuk aylık oğlum da şimdiye kasar kaka problemi yoktu ama beş gündür kaka yapamıyor, aşırı kokulu gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor. Gaz çıkarıp kaka yapamamasına anlam veremedim, yapabileceğim bir şey var mı hocam bekleyecekmiyim, sağlık ocağı doktoru bir çay kaşıpı zeytinyağı ver dedi size sormadan vermek istemedim, teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rahat ise, dokunmayın. Ikınıp-ıkınıp da kaka çıkaramıyorsa, Glisaerin fitil ile poposunu uyarın.
Bu aylarda 7-10 günde bir kaka yapmaları normaldir. Yeni Doğan Özellikleri yazımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2024 Saat 10:00 |
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam günaydın, eczanede yarım kullanın dikine kesilecek dediler ama siz öyle bir şey demediniz o yüzden daha vermedim, tüm mü verelim keselim mi hocam, teşekkürler
|
|
![]() |
|
bu arada hocam unutmuşum eczanede çalışan kadın çok beklemişsiniz çocuğun ağzından gelir dedi hiç beklemeden fitil vermemi istedi, bu bana bile komik geldi sizce hocam 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fitil SOKULMAYACAK! Uyarılacak. Ikınıp da yapamadığında; deliğe değdirin yeterli olur.
Türkiye'de Sağlığın tamamı komedi oldu! Daha doğrusu; traji-komik oldu!
|
|
![]() |
|
Çok haklısınız hocam sayenizde öğreniyoruz, eksik olmayın inşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|