|
3. Senemiz ve yıne hastayız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2024 Saat 22:38 |
Kadir hocam sızı bır kaç yıldır takıp edıyorum bır arkadaş daha sormuş sorularda gördümkızım 7 yaş 2. Sınıfa gıdıyor yaklaşık 3 senemiz sureklı hastalıkla geçiyor doktora gitmedim olmadı ilaç vermedim olmadı geçen yıl grıp aşısı yaptırdım bıraz rahattık diyelim bu yıl dün aşı yaptırdım okul açıldığından beri devamlı öksürük hapşırık devamlı bunaekılde ılerlıyor çocuğun bağışıklığından endıse duymaya başladım okula da gıdıyor halıyle iyice yoruluyor boy 126 cm 27 kilo kız sanırım gelısmede problem yok neden hala boyleyız ne yapacağımı şaşırdım cvbınız için şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bağışıklığında bir "arıza" yok! Olsa; her Gribi Zatürre ve hatta ölüm ile sonuçlanırdı!
Aynen devam edin. Grip virüsleri devamlı yapılarını değiştirdikleri için, kazanılan bağışıklık, ertesi sene bir işe yaramıyor!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|