|
Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2024 Saat 00:46 |
Hocam merhabalar. Ben beta diye bir virüs yazınızı okudum. Enfeksiyöz mononükleoz ile ilgili yazılarınızıda okudum. Eski soru cevaplarinida okudum. Ancak beta virüsü cok tedirgin edici. Bu iki hastalıgı birbirinden nasıl ayırırız? Betadan ne şekilde şüphelenmeliyiz? Endişem hastaligi gecirirse doktora götürmek icin gec kalır mıyım diye. Çünkü yazılarınızı okuyup uyguladıktan sonra kolay kolay doktora gitmiyoruz. Bazı durumlarda gec kalmaktan korkuyorum. Cünkü atestende korkmuyorum eskisi gibi. Bazen atesin uzun sürdügü olabiliyor. Endisem ya grip degilde betaysa diye olur. Bu konuda bilgi almak istemiştim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit! Ayrımı en KOLAY olan 2 hastalık!
Streptokoklarda dil kalın bir pas tabakası ile kaplıdır ve ağızda leş gibi kötü koku vardır! Griplerde ve E.M.'da, dil parlak pembedir ve koku yoktur, sadece aç kaldı ise aç olanlardaki "ilaç kokusu" gibi koku vardır! Şu Türk doktorlarının uydurması olan "beta" lafını kullanmayın. Bu ahmak doktorlar aynı cahilliği yabancı ülkelerde yapıyorlar ve Türkiye'yi rezil ediyorlar! Tıp mecmualarının editor yazıları bunlarla dalga geçen makalelerle dolu!
|
|
![]() |
|
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hocam sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|