|
Kreşe giden çocuk iki haftada bir hasta 9 akardeşe |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ozgeee3
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Tem 2024 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kreşe giden çocuk iki haftada bir hasta 9 akardeşeGönderim Zamanı: 02 Kas 2024 Saat 19:28 |
|
Hocam merhabalar abi(3.5 ) kardes düzeltilmiş 8 aylık
Kreşe gittiği için iki haftada bir hasta. Abisine sarımsak bal limon kürü yapıyorum. Ateşi yok denecek kadar dengede tutuyor. Bağışıklık için ek olarak da haftada iki çörekotu yağı veriyorum. Ama kardeşine emzirmeden başka bir şey yapamıyorum Dr sürekli ilinfat ve zaditen veriyor burun akıntısı ve balgam oluyor minik minikte öksürük. Burnunu temizliyorum fizyolojik ile. 8kg ve 73 cm erkek bebek. Ayrıca Dr kilosu düşük dedi ek gidayi kabul etmiyor üç öğünde sadece bir iki tatlı kaşığı kadar yiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2024 Saat 21:06 |
|
1- " düzeltilmiş 8 aylık"
Düzeltilmiş diye bir şey yok! Türk doktorlarının uydurmalarından biri. 2- " Abisine sarımsak bal limon kürü yapıyorum" Bununla ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Hiçbir işe yaramaz. Sadece "Limonlu bal" öksürüğün tahrişi önler ve öksürük sayısını azaltır. 3- "çörekotu yağı veriyorum" İlmi olarak ispatlanmış en ufak bir faydası yok! Dedikodularla iş yapmıyoruz. 4- " ilinfat ve zaditen veriyor" SAKIN 8 aylık çocuğa; bu ilaçları vermeyin. 5- "Ayrıca Dr kilosu düşük dedi " Derler!!! Anladığım kadarı ile (doğum kilosu yazılmamış) 3.5 kilo doğmamış!!! Ayrıca da, bu "düzeltilmiş" NE DEMEKSE!! DOĞRU DÜRÜST, DOĞDUĞU GÜNE GÖRE AYINI HESAP EDİN. 3.5 kilo doğan erkek bebek, 8 aylık olduğunda kilosu ortalama;8.5 kilodur! Sizin bebek bundan daha az kiloda doğdu ise; kilosu Düşük filan değil. Ayrıca da, anne sütüne ek bir gıda verileceği zaman ilk başlanılacak gıda; "Kutu sütleri" dir. Teklif edilir, eğer bebek almıyorsa, ihtiyacı yok demektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Kas 2024 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 00:03 |
|
Hocam bugün kızımı göz kayması için 1 senedir düzenli gittiğimiz özel kliniği olan Br doktora gittik oyle muayene sonrası sohbet sırasında sakın süt vermeyin iştahını keser kabiz olur vs dedi ben kendi çocuğuma bile vermiyorum dedi .Ben o kadar şaşkınlıkla dinlendim ki göz doktoru bile bunu diyorsa zaten artık dedim iyi ki siz varsınız hocam kızım günlük 1 litre süt içiyor neredeyse kesmeyi de düşünmüyorum 3 yasinda kızım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 09:31 |
|
Çok da iyi ediyorsunuz. Kenen Evrenden sonra doktor kalitesi düşmüştü, Tayyip de "tüy dikti"..
Çocukların dişleri çürümesin diye kullandığım (hala tavsiye ediyorum) Zymafluor ilacını ahmak Sağlık bakanlığını kafaya alıp yasaklatanlardan ne beklenir? İmkanı olanlar Almanya veya İsviçreden getirtip kullanıyorlar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2024 Saat 09:31 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|