Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen boğaz kulak kızarıklığı ve geniz akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen boğaz kulak kızarıklığı ve geniz akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Rümeysa55 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rümeysa55 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen boğaz kulak kızarıklığı ve geniz akıntısı
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2024 Saat 23:57
Hocam 3 yaşındaki çocuğumuz o kadar sık boğaz kızarıklığı ve grniz akıntısı oluyor ki artık her doktora gittiğimizde boğazları ve kulakları kızarmış geniz akıntısı da var diye antibiyotik kullanmaktan bıktık ve kullandıkça da daha sık hastalandı. En son bir profesör çocuk doktoruna götürdük o da bağışıklık destekleyici diye bazı karışımlar verdi bu daha önce sormuştum ve dağ olun cevaplamıştınız ve sadece bakarak alerjik dedi Allerset ve Bronchomunal adında ölü bakteri hiçbir yan  etkisi yok diye de bir kapsül ilaç verdi ama biz 10 gün kullandık 6 ay süreyle her ayın ilk 10 günü vermemizi söyledi ama etki görmedik bununla ilgili fikirlerinizi de merak ediyorum açıkçası ve ikinci ayda bıraktık yanında allerset verdik bir süre (1 aya yakın) hastalığın şiddeti ve sıklığı daha da arttı sanki ve artık hastalandığında gece hırıltısı oluyor burnunu temizlememize rağmen ağzı açık ağızdan nefes alarak uyuyor.Yine hastalandı antibiyotiği daha iki gün oldu biteli tekrar doktora gitsek yine antibiyotik verecek ama artık hiç vermek istemiyoruz ne yapalım?Öneriniz nedir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120372
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 09:27
Yaptıklarınızın tamamı nafile işler! 
Forum ilk sayfasındaki; "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazısını okumadınız mı? 
Verilen ilaçların tamamı uydurmasyon ilaçlar.
Bir ümit, ilacı aldığı süreç içinde kendiliğinden iyileşirse; ne ala! 
Bu ahmak doktorlar, sizin çocuğa 3 seneden beri HİÇ Grip tanısı koydular mI? Asla koymazlar, her ateşli
hastalığında antibiyotikleri dayarlar. Bu yüzden bağışıklığı GELİŞEMEZ!! Aynı bakteriler, defalarca çocuğu
hasta ederler.
Yazılarımı okuyun. Ateş+Pas+koku değerlendirmesini iyi öğrenin. Dili pembe olduğunda Grip geçiriyor
demektir. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rümeysa55 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 13:22
Hocam bahsettiğiniz yazıyı daha birçok yazınızı ve bir önceki sorumda önerdiğiniz  Sahtekarlığın üç safhası yazınızı okudum.Ve bu ilaçlarla nasıl kandırıldığımızı idrak ettim.Neden iyiye değil de ileriye gidiyor sorusuna cevabı da buldum.Devam edersek bu alerji adı altındaki ilaçlarının başımıza neler getirebileceğini gördüm.Ateş konusunda artık nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama bu son zamanlarda başlayan geniz tıkanıklığı ve gece hırıltısına tıkanıklığına karşı nasıl çözüm bulacağım?Nasıl azaltabiliriz en azından? Bunun sebebi de yazılarınızdan anladığım kadarıyla kullandığımız alerji ilaçlarının ilk evresi.Keşke yazılarınızla daha önce karşılaşmış olsaydık 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120372
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 18:34
Yatarken, 10 dakika kadar sıcak su buharı uygulayın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2024 Saat 18:34
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rümeysa55 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 19:22
Teşekkür ediyorum hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.