|
Bebeğimde öksürük ve göz sulanması |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mihracık
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2024 Konum: İst Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebeğimde öksürük ve göz sulanmasıGönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 10:44 |
|
Merhabalar hocam 5 aylık anne sütü ile beslenen bir kızım var. İki üç gündür özellikle geceleri öksürüyor gün içinde ara ara hapşırması mevcut. Bu sabahta gözlerinin sulandığını farkettim. Dün götürmüş olduğum doktor 4 flakon atrovent nebul verdi sonrasında akciğer röntgeni istedi. Sonuç olarak akciğeri temiz dedi. Öyle olunca ilaç kullanmamak adına eve geldik. Odayı havalandırıp sürekli emziriyorum fakat hala öksürükte bir azalma olmadı. İlaç kullanmak istemiyorum. Sizce yapmam gereken başka neler var?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 10:53 |
|
Yapmanız gerekenler!!
1- O ahmak doktoru değiştirin!! 2- Atrovent, 5 YAŞ altına KULLANILAMAZ!! O keriz okumaktan aciz, bari aldınız ise siz ilacın içini okuyun!!! 3- Sadece 10'ar damla Serum Fiz damlatarak burnunu temizleyin. 4- Belli ki, Grip geçiriyor ama Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. Ya; Astım veya KPA aşıları yapılmış çocuğa bile Zatürre derler. Bunun gibi doktorlardan uzak durun. 5- "Sahtekarlığın 3 safhası" ve "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazılarını okuyun.
|
|
![]() |
|
mihracık
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2024 Konum: İst Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2024 Saat 07:19 |
|
Tamam hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|