|
Kulakta kurumuş kan parcaiklari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 10:45 |
Hocam pazar gecesi oğlumun kulağında(6 yaş )banyo sonrası ağrı başladı hemen iladin aldım (öncesinde grip olmuştu doktor antibiyotik vermişti ama ben dili falan temiz olduğu için kullanmamıştım )ama ağrı siddetlenice acile götürdüm o da kulağı kirli olduğu için zarı göremiyorum ama ben iltihab var sayarak antibiyotik ve kulak damlaları yazdım dedi ama ben kullanmadım sabaha doğru ağrı geçti ben işe gittim işteyken oğlum kulagimin içinde kurumuş kirler geldi dedi baktım temizdi sadece yastığında bir damla ağız suyu mu kulak suyu mu bilemedim leke vardı bu sabah da kulağında çok minik kurumuş kanli gibi parçacıklar vardı acaba kulak zarı mi delindi yapmam gereken bir şey vardı KBB ye göstereyim mi illadine devam ediyorum 5 güne tamamlamak için
Düzenleyen Ayten1 - 19 Ara 2024 Saat 10:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak zarı delinmiş. Siz, kulağa bir şey damlatmadığınız sürece kötü bir şey olmaz, kulak kendi kendini
tamir eder... Allahtan, o DANGALAĞIN verdiği kulak damlasını damlatmamışsınız!! Yoksa, durum çok daha vahim olabilirdi. Kulak ağrısı olduğunda, İliadin damlayı (ağrı geçse bile) DAİMA 5 gün kullanın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2024 Saat 10:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|